NOGE VAM SE ZNOJE I OBUĆA SE USMRDI: Evo kako da se riješite problema, SAMO UBACITE OVO U PATIKE

Zanimljivosti

NOGE VAM SE ZNOJE I OBUĆA SE USMRDI: Evo kako da se riješite problema, SAMO UBACITE OVO U PATIKE

Ljubiteljka čišćenja koja je poznata po svojim trikovima u domaćinstvu pokazala je kako će patike uvijek mirisati svježe. Koliko god to pokušavali izbeći, obuća uvijek u jednom trenutku poprimi neugodan miris. Srećom, svježi miris im se može vratiti, i to bez pranja u mašini za veš.

Linzi Krombi, ljubiteljka čišćenja koja se proslavila svojim trikovima u domaćinstvu, otkrila je šta koristi u borbi s neugodnim mirisom patika.

U videu na Instagramu pošpricala je šampon za suvo pranje kose u unutrašnjost patika i tvrdi da će tako poprimiti svježiji miris. No, ako u blizini nemate suvi šampon, može vam pomoći i nešto što sigurno imate kod kuće – vrećica čaja. Stavite po jednu u svaku patiku i uklonite neugodne mirise.

Linzi je objasnila da vrećice čaja imaju neverovatnu moć upijanja i da odmah isisavaju vlagu i neugodne mirise. Za kraj je u patike posula malo sode bikarbone koja deluje na isti način.

Pratioci ove žene su oduševljeni su trikovima, posebno roditelji tinejdžera.

– Koirstan savet. Odmah ću isprobati trik sa suvim šamponom. Patike su mi se nedavno navlažile i ne mirišu najbolje”, jedan je od komentara na viralni video.

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. Ukoliko imate neki zdravstveni problem, prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa ljekarom. Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu bez stručnog mišljenja. (novi.ba)