NEMOJ DA ME NERVIRAŠ, DA NE UBIJEM I TEBE! Muža sekla flašom, pa ga dokrajčila palicom! UŽAS U BEOGRADU I POLICIJA BILA U NEVERICI

Crna hronika

Rada J. (57) uhapšena je zbog sumnje da je ubila supruga Đorđa J. (74) u njihovom stanu na Banovom brdu u Beogradu. Zločin se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka.

– Rada J. je poznata po nasilnom ponašanju. Njen muž je zatečen mrtav u stanu, kada je njegova supruga otišla kod komšinice i ispričala šta je uradila. Praktično, sama se predala policiji – kaže izvor i dodaje:

Predmet, verovatno palica, kojim je ubila Đorđa, najverovatnije je bacila u kontejner, a policija je je juče pregledala kante ispred zgarde u potrazi za “oružjem”.

Puno krvi i stakla

Naš izvor dodaje da je stan supružnika bio pun krvi i stakla.

– Moguće i da je nesrećnog Đorđa sekla flašom, a navodno je na telu imao i ubod. Moguće da ga je prvo tukla i maltretirala, a da mu je smrtonosni udarac zadala palicom – objašnjava izvor iz istrage.

Kako saznajemo, Rada J. nije pokazala kajanje kada su je hapsili.

– Jedan policajac ju je pitao da li zna šta je uradila, na šta je ona hladno odgovorila: “Nemoj da me nerviraš mnogo, da ne ubijem i tebe” – prepričava izvor.

Komšije bračnog para kažu da su ih policajci ispitivali da li su nešto čuli ili videli u noći ubistva.

Jedva hodao

– Površno smo poznavali komšije. Đorđe je bio bolestan, slabo je izlazio. Imao je problem s leđima, pa je hodao potpuno savijen i sa štapom. Njegova žena je problematična i svađala se sa svima po zgradi – kažu komšije:

Nemoguća

Komšiji palila stan?

Prema priči komšija, Rada J. je navodno bila u ozbiljnom sukobu sa komšijom, kome je pokušala da zapali stan. – Zatekli su je ispred ulaznih vrata kako pali vatru. Ništa se ozbiljnije nije dogodilo, ali od tad su je se svi plašili. Često je pravila probleme i galamila – rekle su komšije.

– Čuli smo i da je tukla muža ranije, intervenisala je policija, ali i Centar za socijalni rad. Jutro posle zločina se ponašala normalno, išla je da baci nešto u kontejner, nismo ni posumnjali šta se desilo.

Đorđe i Rada, kako kažu komšije, u zgradu su se doselili još 2009. – Oni su ranije stanovali na Dedinju, pa su došli na Banovo brdo. Đorđe ima ćerku iz prvog braka, ali ona nije živela sa njima – rekli su.

Kurir.rs/ Jelena Ivić