DAVID PRUŽIO PODRŠKU BRATU DEJANU NAKON NJEGOVOG KRAHA BRAKA U ZADRUZI: A fotka koju je objavio govori više od 1000 REČI! (FOTO)

Showbizz

Kompletna javnost bruji o braku Dalile i Dejana Dragojevića, koji je doživeo krah zbog Filipa Cara. Naime, Dalila je nedavno skinula burmu, a sinoć je javno poručila Dejanu da više nije njegova supruga i da se oseća potpuno slobodno da radi šta god poželi, te da je brak na papiru u tome neće sprečiti ili kočiti, što je dokazala i nekoliko sati kasnije.

Dalila i Car su vezu ozvaničili prvim poljupcem ispred pokrivača, a zadrugarka nije mogla sakriti sreću ni pred Dejanom, koji i dalje ne može doći sebi i prihvatiti bolnu istinu. Porodici Dragojević nije lako posmatrati ga u ovom stanju, a njegov brat, David, danima mu pruža podršku i na svom Instagram profilu.

Porodica je uz njega svim srcem, to je jasno, a David je na ovu temu temu imao da kaže samo jedno:

– Ne želim još ništa da komentarišem. A imao bih svašta da kažem – rekao je David kratko.

Dalila i Car neometano izašli iz svojih odaja i razmenjivali nežnosti pred zadrugarima, pa čak i u sred emisije, gde je Dejan ponovo doživeo krah i napustio Belu kuću.

Nakon svih lomova njegovog brata, danas je objavio sliku sa njim na svom Instagram nalogu, koja govori više nego hiljadu reči.

Kurir.rs/Pink.rs