NE OTVARAJTE MI STARU RANU: Ovaj hit je bio namenjen Radi, ali je ipak završio kod ove KOLEGINICE!

Showbizz

NE OTVARAJTE MI STARU RANU: Ovaj hit je bio namenjen Radi, ali je ipak završio kod ove KOLEGINICE!

Rada Manojlović u više navrata je koleginicama “poklanjala” pesme koje su kasnije postale veliki hitovi, a jedna od njih joj je i dan-danas velika rana.

Nakon što je pre deset godina stopirano izdavanje njenog novog albuma, pevačica se oprostila od “Breda Pita” koji je na kraju završio kod Severine. Još jedna numera namenjena najpre Radi je završila u rukama drugog izvođača. U pitanju je pesma “Skini me”, koju je na kraju snimila Ivana Šašić.

Ipak, interesantno je da je Maojlovićeva snimila demo verziju ove numere i da se ona pojavila na jutjubu otprilike u istom trenutku kada je Šašićka izdala album.

Radini fanovi pitali su je putem društvenih mreža zbog čega nije zadržala pesmu, te da u njenoj izvedbi mnogo bolje zvuči, na šta je ona odgovorila i priznala da se i danas kaje.

– Mnogo teško pitanje, ne otvaraj staru ranu. Nije bilo do mene! Zato kažem, stara rana. Ja sam snimila demo, zvala tekstopisca da promenimo jednu ili dve reči, ne znam gde, u refrenu ili drugoj strofi, to je skoro bila gotova stvar, i samo što nisam počela da najavljujem pesmu, vidim već snimljena, i tako… – odgovorila je Rada.

Podsetimo, Ivana je svojevremeno pričala o ovoj pesmi i otkrila da je nekoliko godina pre hit “Nikada više” najpre ponuđen njoj a ne Manojlovićevoj.

– Godine 2007. sam počela da pripremam drugi album, a prva pesma koju sam preslušala bila je Brajina “Nikada više”. Međutim, kako je nisam osetila kao veliki hit (krivi su hormoni), od nje sam odustala. Pesma “Skini me” je rađena za Radu, dotična ju je čak i snimila, ali spletom okolnosti u koje ne želim da ulazim, završila je kod mene i za kratko vreme postala veliki hit. Nisam ni sujetna ni ljubomorna, pogotovo ne na Radu. Jednostvano, neke stvari, u ovom slučaju pesme, prosto nam nisu suđene i obrnuto. Kako je Radi otišla pesma ‘Nikada više’, tako je meni došla ‘Skini me’. Svakom svoje! – rekla je tada Ivana. kurir.rs