ANA BEKUTA JE BELOSVETSKA K**VETINA I ZLA PRIKAZA: Tviteraš osuo JEZIVU PALJBU po pevačici, a usledila njena PAKLENA OSVETA!

Showbizz

ANA BEKUTA JE BELOSVETSKA K**VETINA I ZLA PRIKAZA: Tviteraš osuo JEZIVU PALJBU po pevačici, a usledila njena PAKLENA OSVETA!

Pevačica Ana Bekuta našla se na uvredi tviteraša zbog ponašanja prema Viki Miljković u emisiji gde su obe članovi žirija.

Naime, pevačica je navodno pokušala da “spusti” Violetu, pa ju je uvredila, što jednom tviterašu nije promaklo. Pevačica je posle njegove uvrede odlučila da ga blokira na ovoj mreži, kao i da blokira sve one koji su objavu lajkovali.

Preko 90 ljudi je lajkovalo ovaj status i svih 90 je u roku od nekoliko minuta bilo blokirano sa zvaničnog naloga Ane Bekute.

– Posle sinoćne emisije “Zvezde Granda” cela Srbija je imala uvid u ono što Lepi Vijesić priča godinama unazad, u to da je Ana Bekuta obična belosvetska ku*****na, zla spodoba, ljubomorna prikaza dvojakog identiteta. Srami se godina svojih matori retarde – glasio je uvredljiv status javnosti nepoznate osobe.

– Dugogodišnje čoporativno ponižavanje i omalovažavanje Violete Miljković zbog porekla, naglaska, završene muzičke akademije/fakulteta u Prištini, dodvoravanje pojednim članovima žirija, ta doza ulizivanja, ta dvoličnost, bezobrazluk i umišljenost, ja to nisam video – dodao je tviteraš pod pseudonimom Lepi Vijesić. Kurir.rs/K.Đ.