Psovao i vređao ženu jer ga je PROBUDILA za posao, a onda je nastao još veći HAOS: “Osramotila sam ga”

Zanimljivosti

Psovao i vređao ženu jer ga je PROBUDILA za posao, a onda je nastao još veći HAOS: “Osramotila sam ga”

Kao roditelj, neretko morate da uložite nerealne napore kako biste svoje mališane probudili u ranim jutarnjim časovima i spremili ih za školu. Ipak, kako biste reagovali kada biste to morali da radite i za vašeg muža?

Upravo takvo iskustvo proživljava jedna anonimna žena koja je želela da ostane anonimna. Njenu priču vam prenosimo u celosti.

– Moj muž nije jutarnji tip i mrzi da rano ustaje. Zbog toga, ja sam na sebe preuzela odgovornost da ga budim za posao svakog jutra, budući da mu je posao doslovno bio ugrožen zbog toga što svako jutro kasni – ispričala je 33-godišnja žena na Reditu.

– Svako jutro je prava noćna mora.. Ostao bi u krevetu do 7:30 ujutru i odbijao da se probudi, postajao bi toliko agresivan da bi srušio budilnik, gurnuo telefon sa noćnog ormarića. Stavi jastuk preko glave i bukvalno se dere na mene: “Odlazi, pokušavam da se naspavam”, uz sve to me i psuje.

Ona je pokušala sve da probudi muža, od vikanja na njega i skidanja jastuka i čaršava do golicanja i prskanja vodom. Ali, uprkos njenim naporima, on i dalje redovno kasni na posao, zbog banalnih stvari, poput traženja čarapa ili čekanja da mu se telefon napuni.

Međutim, stvari su se nedavno promenile kada je ovaj muškarac pozvao nekoliko svojih kolega na večeru i sasvim jasno pokušavao da ih zadivi.

– Govorili su o tome kako je u svemu dobar, osim što uvek kasni. Slegnuo je ramenima i rekao da nije on kriv što uvek kasni jer se probudi u 5:30 ujutro, prošetao pse, pripremi decu za školu, napravio doručak, očisti kuhinju, spakuje ručak, pa me probudi skoro 40 minuta kasnije – nastavila je žena.

Kako je objasnila, ovo ju je jako pogodilo.

– Bila sam zapanjena, nisam mogla da verujem da govori o nama. Videla sam ocenjivački izraz lica njegovih kolega dok govore da se njihove žene ne ponašaju tako. Jedan od saradnika ju je čak pitao da li se ikada zahvalila svom mužu na svemu što čini, što ju je navelo da otkrije da njen muž ipak ne govori istinu – ispričala je.

– Rekla sam da se on ne bi nikada probudio, da nije mene. Ja sam ta koja ga stalno budi, a on čak ni ne zna kako pravilno da navije alarm, a kamoli da se probudi i uradi sve ono što je napričao. Njegovi saradnici su se utišali i izgledali šokirano. Objasnila sam mu koliko se trudim da ga budim svaki dan. Izgledali su uznemireno, ali posramljeno, pa je suprug krenuo na mene kad su otišli gosti, rekavši da sam mu uništila ugled i osramotila ga pred njima, samo da bih nahranila svoj ego – ispričala je ona. (objektiv.rs)