Mlada IZBACILA sestru sa svadbe: Prekipelo joj zbog jednog postupka, a reakcija roditelja je pravi šok

Zanimljivosti

Mlada IZBACILA sestru sa svadbe: Prekipelo joj zbog jednog postupka, a reakcija roditelja je pravi šok

Neki govori na venčanju umeju da budu zanimljivo sročeni i obojeni emocijama, dok drugi mogu zbog dužine da postanu i te kako dosadni. Međutim, na jednoj svadbi desio se nesvakidašnji trenutak. Naime, mlada je pobesnela zbog govora svoje sestre toliko da ju je izbacila sa svadbe.

– Tokom govora, pričala je o svojoj borbi s depresijom i kako joj je moj suprug mnogo pomogao i kako sam ja u tim teškim trenucima shvatila da je on pravi čovek za mene. Kakav kliše! Mislim da je njen govor bio sebičan. Nije prikladno da na venčanju priča o mentalnim bolestima. I ne samo to, ceo govor je bio samo o njoj. Na mom venčanju – napisala je jedna mlada na Redditu i dodala:

– Čak 90 odsto zvanica joj je čestitalo na hrabrosti što je o tome progovorila i divilo joj se kako je jaka. Niko više nije obraćao pažnju na mene, na mom venčanju. Žao mi je ako zvučim sebično, ali smatram da za takve stvari postoji vreme i mesto. Nakon što su joj svi čestitali, ja sam je zamolila da ode. To ju je uznermirilo, ali me je poslušala bez velike pompe. I roditelji su me podržali – dodala je.

Dok su se neki složili sa odlukom mlade, većina ju je osudila što je otišla toliko daleko.

– Nedostatak saosećanja za mentalne bolesti vidi se i kod mlade i kod njenih roditelja – napisao je jedan korisnik, dok su se drugi nadovezali:

– Kako ne shvata da će sada baš to biti jedina stvar koje će se ljudi sećati s njenog venčanja?! Da se ponela kao ljubomorna gorila i izbacila sestru s venčanja. Vau! (objektiv.rs)