Dugo skrivala zašto nema djece: Lepa Lukić zbog kobne situacije više nije mogla da zatrudni!

Zdravlje

Dugo skrivala zašto nema djece: Lepa Lukić zbog kobne situacije više nije mogla da zatrudni!

Pjevačica Lepa Lukić iza sebe ima višedecenijsku karijeru ispunjenu brojim hitovima koji se i danas slušaju, a njen privatni život je poprilično buran. Obožavana je od strane svih koji su je bolje upoznali – čak i oni sa druge strane zakona.

Iako je decenijama prisutna na našoj javnoj sceni, pojedine detalje iz privatnog života dugo je prikrivala, a neki od njih tek nedavno su isplivali u javnost.

Iako nikada nije krila da pati zbog toga što se nije ostvarila kao majka, Lepa Lukić o detaljima ove bolne teme nikada nije željela da govori javno.

Ipak, na ovo najintimnije pitanje koje se može postaviti ženi, riješila je da da odgovor, pa je skupila snage i samo jednom za medije progovorila o problemima sa kojima se suočavala i zbog čega joj je majčinstvo uskraćeno:

– Ja sam ab.rtirala kada mi je bilo 24 godine i poslije toga sam imala dvije vanmaterične trudnoće! Zato više nisam mogla da zatrudnim i to je to. Pomirila sam se sa sudbinom. Imam mačku koju gledam kao da mi je kćerka, tepam joj i volim je mnogo – rekla je jednom prilikom Lepa Lukić “Blic”. blic.rs

Odgovori