Živjela bih na selu: Ceca bi nakon 36 godina Dedinje zamijenila Žitorađom!

Showbizz

Živjela bih na selu: Ceca bi nakon 36 godina Dedinje zamijenila Žitorađom!

Ceca Ražnatović (48) kaže da bi rado spakovala kofere i vratila se da živi na selo! Pjevačica porijeklom iz Žitorađe tvrdi da joj se smučio Beograd, gdje živi već 32 godine.

– Voljela bih da odem na selo, ali mi obaveze to ne dozvoljavaju… Gušim se u smogu u Beogradu, ali trpim… – kaže Ceca i dodaje da i njen sin Veljko voli selo, pa je zato riješio da živi u tazbini u Titelu.

– Još kao dijete je volio selo, jer mu takva sredina uliva mir. Zato je izgradio svoje carstvo u kom uživa daleko od grada. Za razliku od Veljka, njegovoj sestri Anastasiji prija grad.

– Ona nema ništa protiv grada! Uveliko radi na svojim novim projektima. I ja slušam neke nove melodije, valjda ću uskoro početi da snimam – kaže Ražnatovićeva.

Ceci je većinu hitova napisala pokojna Marina Tucaković, pa će sada pjevačica morati da traži nove saradnike.

– Žao mi je što nemam nijednu Marininu pjesmu, a da je nisam snimila. Sve što je radila za mene, otpjevala sam. Ona je bila genije, božji dar! Nepogrešiva u svemu što je radila. Bila je dio moje porodice… Cijelu njenu porodicu sam tako doživljavala. Što kaže Ana Nikolić, pričaće se o vremenu sa Marinom i poslije Marine – završava priču folk zvijezda. kurir.rs

Odgovori