Saša i Suzana pokreću novi biznis: Luksuza nikada dosta, imati će ogroman profit!

Showbizz

Saša i Suzana pokreću novi biznis: Luksuza nikada dosta, imati će ogroman profit!

Suzana Jovanović i Saša Popović, kako pišu domaći mediji, pokreću novi biznis, nakon što su prije nekoliko mjeseci prodali svoje dionice “Granda”.

– Kupili su nekoliko placeva na Bežanijskoj kosi, a dobro znamo koliko su luksuzna naselja na Bežaniji, i to baš u dijelu gdje je njihova porodična vila – priča dobro upućen izvor i dodaje:

– Grade se luksuzni stanovi od 100 kvadrata sa velikim balkonima, ali u ponudi imaju manje stanove, čak i garsonjere. Vode se devizom da imaju ponudu za svačiji džep, a isto tako ne manjkaju na kvalitetu.

– Kako sam načuo jednu zgradu su već rasprodali, tačnije uzeti su svi stanovi dok su još u izgradnji, jer je tako malo povoljnija cijena, a i Sale svim kupcima izlazi u susret jer razumije da su vremena teška – priča izvor i dodaje da se i Suzana pridružila suprugu u novom porodičnom biznisu.

– Suzana se bacila na prodaju, to je njen dio posla, a i Sale uživa – zaključuje izvor dodajući da Saša Popović nikako ne može biti klasičan penzioner, zbog čega se i okrenuo novom poslu. ekskluziva.ba/scandal

Odgovori