Majka Objavila Novi Snimak Male Danke! Tjera Suze Na Oči: Sjedi Nasmijana U Maminom Krilu (VIDEO)

Region

Majka objavila novi snimak male Danke! Tjera suze na oči: Sjedi nasmijana u maminom krilu (VIDEO)

Majka dvogodišnje devojčice Danke koja je ubijena u Banjskom polju – Ivana Ilić, poslednja je videla ćerku živu. Ivana je svaki dan provodila sa ćerkom i sinom, brinula je o njima, ali i činila da njihovo detinjstvo bude što lepše.
Upravo tako je, tokom jednog njihovog zajedničkog dana, nastao i video-zapis koji je Ivana 22. oktobra 2022. godine podelila sa svojim prijateljima na društvenoj mreži TikTok.

Kako se vidi na snimku, Danka je u zagrljaju svoje majke, sa ogromnim osmehom na licu, što govori o tome koliko je ona bila srećno dete.

Danka 2022 – piše u opisu ispod objave.
Inače, devojčica bi, da je monstrumi nisu ubili, juče proslavila svoj drugi rođendan, ali nažalost, umesto svećica na torti, njoj pale sveće za pokoj duše.

Podsetimo, Danka Ilić koja je nestala u Banjskom polju, ubijena je istog dana – 26. marta kada su je osumnjičeni Srđan Janković i Dejan Dragijević udarili službenim vozilom JKP “Vodovod” Bor, nakon čega su je onesvešćenu stavili u zadnji deo automobila, a kad se ona probudila Dejan Dragijević ju je ugušio, a onda su telo bacili na obližnju deponiju.

Međutim, Dragijević je uz pomoć brata, koji je u međuvremenu preminuo u PS Bor, i oca telo devojčice dva dana kasnije negde prebacio i navodno niko ne može da se seti gde. Policija već nedeljama prekopava svaki deo Zlota i Banjskog polja, gde Dragijević živi odnosno gde je mala Danka nestala. (informer.rs)

@malaika983

#danka2022

♬ Ima Jedno Pile – Hit Pesmica Za Decu