„Hvala što ste mi dali vaš cvet“, Sofra se na svadbi obratio Kosaninim roditeljima, mlada u suzama VIDEO

Showbizz

Aleksandar Sofronijević oženio se danas svojim izabranicom Kosanom, a svadbeno veselje održava se u luksuznom beogradskom restoranu.

Mladoženja je nakon svadbene torte održao emotivan govor i pred 400 zvanica se obratio supruzni i njenim roditeljima, dok su Sofrine reči Kosanu dovele do suza.

Sofra održao emotivan govor na svadbi, Kosana se rasplakala
-Slušaj dobro ženu, slušaj dobro ženu, a i majku njenu. Teta Milice, čika Vlajko, hvala vam što ste mi dali vaš cevet. Ja ću da je čuvam, da je volim zauvek, da je pazim. Mi ćemo mnogo da se volimo i daće Bog da nas bude sve više – rekao je on, a zatim se obaratio Kosani.

-Kosana, ljubavi moja, volim te najviše na svetu. Ti si moja ljubav, idemo ja i ti u život. Dragi prijatelji ja sam mnogo bogat čovek jer imam puno prijatelja. Hvala vam što ste uz nas i moju porodicu, sve vas volim i poštujem – kazao je on, a video pogledajte na početku testa.

Inače, Kosana je danas promenila tri venčanice, nakon dve duge haljine, za večernju žurku odabrala je kratku koja je oduševila sve goste.

Na svadbi su se pojavile i broje poznate ličnosti koje su došle da uveličaju najvažniji dan u životu harmonikaša i doktorke.

Na svadbi su se pojavile i broje poznate ličnosti koje su došle da uveličaju najvažniji dan u životu harmonikaša i doktorke.

Mladenci su danas u salu ušetali uz pesmu „Gori vatra“, dok su prvi ples zaigrali uz „Tebe čuvam za kraj“ Zdravka Čolića.

Podsetimo, harmonikaš je danas nakon venčanja govorio za Grand i omah po izlasku iz crkve podelio je prve utiske.

– Bilo je fenomenalno, hvala Bogu, bio je jedan sveštenik i hor je bio fantastičan. Drago mi je da sam video svu svoju porodicu, poznanike i braću koji su bili uz nas. Sve je još lepše, sve je predivno, nema šta da se promeni. Mi idemo dalje u život moja Kosana i ja i samo da smo živi i zdravi. – rekao je Sofronijević. grand,nova,rs