ZAKLJUČALA ME JE U STAN I UZELA MI PASOŠ: Bilal otkrio da ga je Maja PRETUKLA i zatočila, kako je ne bi PREVARIO!

Showbizz

Bivši zadrugar Bilal Brajlović razvezao je jezik o skandaloznom raskidu i problemima koje je imao sa Majom Marinković, nakon što je u javnost procurio snimak gde je on sav u modricama. Kako ističe, Maja ga je stalno tukla.

– Očekivao sam da će da iznese neke stvari, pretila mi je dosta puta da će poslati neke slike, da sam ja nešto radio. Volim je i sad. Ja sam svakog dana doživljavao scene koje ljudi ne dožive.

Od grebanja, udaranja, pretnji, npr. Taki, a čoveku ništa ružno nisam uradio. Posvađamo se, izmisli scenu, ljubomorna na pepeljaru. Počne da zove ljude, priča svoju verziju priče, da sam ja nešto napravio – krenuo je Bilal.

– Nije samo u Mostaru bio haos, to je svaki dan bio haos. Nikad nisam ništa pričao, izneo… A ona… Priča da smo je terali da pređe u islam, da smo je držali zaključanu… Evo, ja sam za Bajram bio sa Majom u Srbiji, nisam bio sa svojima. Kad se to završilo, isšli smo kod mene, jeli baklave – dodao je Brajlović.

Bilal je naveo i da ga je Maja zaključavala u stan i uzimala pasoš, kako bi bila sigurna da je neće prevariti.

– Došli smo u fazu da me zaključa u stan, uzme mi pasoš, tek tad može da spava. Sve sam pokušavao fino, molio je da mi ne pravi scene, da ne udara, da ne zove ljude kad se svađamo… Ja razumem Takija, ona pozove i svašta ispriča, pa posle nije tako. Ja prvi sebe ne bih gotivio – rekao je Bilal u jednoj emisiji.

Maja će večeras gostovati u emisiji “Narod pita”, gde će otkriti svoju stranu priče.

republika.rs