VIDEO Novi snimak tuče navijača u Beogradu: Zaleteo se i srušio motociklistu koji je snimao

Uncategorized

Navijači Crvene zvezde i Partizana sukobili su se u danu 173. večitog derbija na stadionu “Rajko Mitić”, a sada je objavljen i snimak napada na jednom motociklistu.

Veće grupe navijača su se sukobile kod Vukovog spomenika gde je deo njih koristio i štangle i udarao i po lokalima. Nezvanično je bilo oko 300 Zvezdinih navijača koji su tu došli da bi se potukli sa pristalicama Partizana kod „Tramvaja“.

Policija je reagovala i uhapsila više učesnika izgreda, a na snimcima Nova.rs se vidi i kako policajci tuku neke od mladića na ulici, dok deo njih kasnije uvodi u „marice“.

Ipak, neposredno pre tog sukoba došlo je do još jednog incidenta. Čovek je na motoru snimao dolazak navijača, a to se nije dopalo posebno jednom od njih.

Momak u plavom šuškavcu je srušio dvojicu ljudi na motoru, a sve je dokumentovano i ubrzo objavljeno.

Čitava tuča je potrajala nekoliko minuta, a desila se na raskrsnici ulica Ruzveltove i Kraljice Marije u blizini studentskog doma „Kralj Aleksandar“.

Na snimcima koji su se naknadno pojavili vidi se i kako se navijači jure po ulicama, a za sada nema informacija o broju uhapšenih i povređenih.

nova.rs