Neprestani privatni koncert u trajanju od 14 sati: Čovek pevao u autobusu od Sarajeva do Beča

Showbizz

Snimak čoveka kako peva u autobusu na TikToku je dostigao skoro milion pregleda

Snimak na društvenoj mreži TkTok na kom se vidi putnik u autobusu od Sarajeva do Beča koji peva tokom putovanja, pregledan je skoro milion puta i postao je pravi hit u regionu. Dva dana kasnije, objavljen je još jedan, u kom autor snimka navodi da je muškarac u autobusu pevao ceo put od 14 sati.

– Željan sam Bosne i rodnog kraja, tebe stara majko i tvog zagrljaja. Hoću da se vratim svega mi je dosta, volim moju Bosnu, tu mi srce osta – stihovi su Šabana Šaulića koji su se našli na njegovoj set listi, a komentar uz video bio je da “nema koja mu pesma nije na um pala” tokom celokupnog putovanja.

Putnicima u autobusu nije bilo pravo što moraju da slušaju ovaj privatni 14-časovni koncert, ali osim negodovanja na društvenim mrežama, nije primećeno da je čoveku bilo ko prigovorio zbog pevanja.

@irhadskopljak1

Centrotrans Sarajevo-Beč

♬ original sound – Irhad

Komentari na video bili su različiti, mzikalnog putnika neki su podržavali, dok su drugi pisali da ne bi trpeli pevanje 14 sati.

“Možda ga boli zub”, “Ljudino, ja bih tebe zaključao u toaletu, ne bi ti meni pevao, zadnji bi izašao u Beču”, “Meni se dopada”, “Legenda je”, samo su neki od komentara ispod prvog objavljenog videa.

Dva dana kasnije stigao je i nastavak koncerta u autobusu, koji sada ima više od 150.000 pregleda. Primetno je da su u trenutku snimanja drugog snimka već i svetla autobusu pogašena, što može da znači da je čovek zaista pevao satima, a moguće i da je vozač bezuspešno pokušao da mu signalizira da je vrme da koncert privodi kraju i pusti putnike da spavaju.

Video je objavljen uz komentar: “Drugi deo putovanja Sarajevo-Beč i koncert putnih 14 sati, uz predivne trilere”, iz kog je bilo primetno da je i osobi koja je snimala u tom momentu prestalo da bude interesantno.

“Uz prevoz solistički koncert gratis, plus šuplje priče od kolevke pa haman do groba, pripredio nam je nas dragi čikica. Živ bio, al’ se ne ponovio”, napisano je uz video.

(Telegraf.rs)