KAKO TI MENI KAŽEŠ DA ĆUTIM?! Mili i Đorđe David žestoko zaratili u ZVEZDAMA GRANDA, roker poručio producentu: CRVU IZ JABUKE!

Showbizz

KAKO TI MENI KAŽEŠ DA ĆUTIM?! Mili i Đorđe David žestoko zaratili u ZVEZDAMA GRANDA, roker poručio producentu: CRVU IZ JABUKE!

Ivana Jelinić (18) iz Hrvatske predstavila se pesmama “Deo prošlosti” i “Vertigo”, a u večerašnjoj epizodi “Zvezde Granda” nije uspela da oduševi žiri i nije dobila ni jedan glas.Sve je kulminiralo svađom Aleksandra Milića Milija i Đorđa Davida.

– Mislim da je devojka odabrala pretežak program, da si odabrala nešto malo lakše sigurno bi bila daleko bolja, pogotovo što se čuje i logično je da nemaš puno iskustva, mislim da te je to koštalo glasova – zaključila je Marija.

– Ivana, imaš 18 godina, prijavi se sledeće godine i radi na tome kako taj tvog glas da izađe sa emocijom – rekao je Mili.

– Stiče se utisak da je ovo tvoj maksimum, na takav si način pevala, pogotovo te refrene i ovo što ti je Marija rekla to je to – složila se Snežana.

– U gornjoj lagi se oseti nemoć, e to ne sme da se dešava – nastavljao je Mili da objašnjava.

– Mili dok ti objasniš Popović je zaspao – rekla je Viki.

– Je l’ ti sviraš neki instrument? – pitao je Đorđe takmičarku.

– Je l’ si ti medicinska sestra? – pitao je Mili kroz smeh.

– E Mili ćuti, tvoje vreme tek prolazi! – rekao je Đorđe.

– Za jedno 70 godina! Kako ti meni kažeš da ćutim? – pitao je Mili ljutito.

– Pa lepo, kažem ti jer si nepristojan. Ćuti! – odbrusio je Đorđe.

– Ćuti ti konzervo jedna! – dobacio mu je Mili.

– Crvu iz jabuke – uzvratio mu je Đorđe.

Žiri je za kraj poručio takmičarki da ima talenta i da nastavi da radi, ali ipak u ovoj sezoni nije uspela da se plasira u dalje. Kurir.rs/S.M./Grandonline