Novak Đoković nakon turnira u Banjoj Luci uživao u Jajcu: Dobrom čovjeku je svako mjesto dom

Showbizz

Novak Đoković poražen je u četvrtfinalu ATP turnira u Banjoj Luci od Dušana Lajovića, no to ga nije spriječilo da uživa u ljepotama Bosne i Hercegovine.

Nakon Banje Luke, Đoković se uputio u Jajce gdje je dan proveo sa Sanjinom Hasićem, član Sportskog ribolovnog društva “Zlatovčica” iz Jajca.

“Hvala za nezaboravan dan i posjetu, ljubi te brat”, napisao je Sanjin uz zajedničku fotografiju s najboljim teniserom svijeta.

Novak je s ekipom iz Jajca i ručao uz Plivsko jezero te uživao u zalasku sunca.

“Ponosna sam da si bio u mom rodnom Jajcu”, “Dobrom čovjeku je svako mjesto dom”, “Dobro došao na naše Jezero”, samo su neki od komentara koje su mu uputili Jajčani.

Inače, Đoković je nakon turnira u Banjoj Luci rekao da mu je i ove godine Roland Garros prioritet i da upravo za taj turnir i tempira formu.

“Za Roland Garros se nadam da će forma biti na najvišem nivou. Radim na tome da tamo zaigram svoj najbolji tenis. Tamo su uslovi totalno drugačiji u odnosu na Monte Carlo i Banju Luku. Ima još nedjelja da se igra i trenira. U prošlim sezonama tako je uvijek bilo – loš, spor početak na šljaci i onda dosta bolja igra u završnici. Nadam se da će tako biti i sada”, zaključio je Đoković.

klix.ba