FOTO Đoković gledao „el klasiko“ uz legendu sporta i ikonu Holivuda, dobio simboličan i moćan poklon od predsednika Reala

Uncategorized

Najbolji teniser planete Novak Đoković došao je u Madrid na ceremoniju dodele Laureus nagrade za najboljeg sportistu planete.

Đoković propušta masters u glavnom gradu Španije, ali nije hteo da propusti još veći spektakl, „el klasiko“ španskog fudbala.

Okršaj Real Madrida i Barselone na Santjago Bernabeu nije mogao da prođe bez prvog reketa planete, koji je došao na stadion u društvu Toma Brejdija, legendarnog NFL igrača.

Brejdi je više puta dolazio na Novakove mečeve, poznato je da su prijatelji, a sa njima je u društvu bio i slavni holivudski glumac Endi Garsija.

Zajedno su dobili poklone od Florentina Pereza, predsednika Reala – dresove sa svojim prezimenom.

Simbolično, Novaku je dodeljen dres sa brojem 1, jer je i prvi reket sveta i rekorder u gotovo svim najvažnijim statističkim parametrima, a isti broj je dobio i Garsija, dok je Brejdiju pripala čuvena dvanaestica koju je s mnogo uspeha nosio tokom karijere.

Đoković ove godine preskače Madrid, a prethodno je igrao na šljaci u Monte Karlu gde je stigao do polufinala turnira. Do sada nije osvojio niti jednu titulu ove godine, pošto je igrao i polufinale Australijan opena i treće kolo Indijan Velsa.

Očekuje se da mu naredni turnir bude masters u Rimu, najuspešniji na kom je do sada kroz karijeru nastupao na šljaci.

nova.rs