Trudnoća ove 23-godišnje majke zabilježena je u povijesti

Uncategorized

Ova majka nije ni slutila da će njezina trudnoća biti zapisana u povijesti. Obitelj je pozdravila četiri dječaka i djevojčicu.

23-godišnja Alexandra Kinova i njezin partner Antonin Kroscen bili su presretni što mogu stvarati svoju obitelj.

Par je već imao jedno dijete kada su saznali da je Alexandra trudna s blizancima. Oboje su imali blizance u svojim obiteljima te su bili uzbuđeni što će nastaviti tradiciju. No, nisu ni slutili da će njezina trudnoća biti zapisana u povijesti.

Nedugo nakon prvog pregleda liječnici su im dali nove vijesti – zapravo su očekivali četiri bebe. Mjesec dana nakon toga, roditelji su ostali iznenađeni kada je ultrazvuk otkrio petu bebu.

„Kada smo pronašli i petu bebu, počela sam plakati“, rekla je Alexandra. Šanse da zatrudni s petorkama bile su jedan naprema 7 milijuna. Ujedno, Alexandra je namjeravala dojiti svih 5 beba.

„Prvo sam dijete dojila gotovo godinu i pol te i sada želim dojiti. Iako znam da to neće biti moguće sa svima. Jako me zanima kako će izgledati“, rekla je Alexandra.

Obitelj nije mogla saznati spol beba, budući da su dvije bebe bile skrivene od ultrazvuka. „Simpatično je to. No ništa ne možemo vidjeti normalno, samo glave i noge“, dodala je.

Kada je došlo vrijeme za porod, bilo je prisutno duplo više liječnika i medicinskog osoblja tako da je u rađaonici bilo oko 40 ljudi.

Voditelj rađaonice je rekao da nije bilo nikakvih komplikacija tijekom poroda, a obitelj je pozdravila četiri dječaka, Deniela, Michaela, Alexa, Martina i djevojčicu Terezu.

U njihovoj državi, Češkoj, Kinovina trudnoća i porod zapisani su u povijest jer je ona prva osoba koja je rodila petorke, a da o tome postoje podatci.

„U našoj državi postoje podatci o rađanju od 1949., a nema ni spomena petorkama. U Češkoj se trojke rode otprilike svakih 480 godina“, rekla je liječnica Alena Mechurova.

novizivot.net