Udaje se Stanija! Asmin otkrio čak dve lokacije gala venčanja i da li je starleta trudna: “To mora ona da…”

Showbizz

On je sada putem Instagrama objasnio što je manje aktivan na mrežama

Bivša rijaliti učesnica Stanija Dobrojević je u emotivnoj vezi sa Asminom Durdžićem, a sada su rešili da odu korak dalje.

Asmin je nedavno otišao u Majami, gde ona trenutno živi, i tamo su proslavili njen rođendan.

Pre nekoliko dana je rešio da izgradi luksuznu vili za njih, ali jednoga dana i njihove naslednike.

Međutim, Durdžić u poslednje vreme manje aktivan na mrežama, te je sada objasnio na svom Instagram storiju da se sprema za venčanje.

– Niko mi nije hakovao profil, kum nije znao. Nego spremam svadbu, pa sam se malo ugasio. Mnogo posla oko svadbe, ima da bude najjača u Evropi i Floridi – napisao je Asmin.

Nakon toga se oglasio i potvrdio da su čak dva veselja u planu.

– O svemu što je vezano za našu svadbu, odlučuje Stanija. Mogu samo da kažem da će biti i na Floridi i u Srbiji. Ja ću Staniji ispuniti svaku želju, tako će biti i kada je reč o venčanju – kaže Durdžić.

– Odredili smo datum, ali o tome ne mogu ja da govorim, to žena mora da uradi – dodao je Asmin za Informer.

Na pitanje da li je Stanija ponovo u drugom stanju, rekao je:

– Ne, prvo ćemo rešiti osnovne stvari.

Podsetimo, Asmin je na svom Instagram profilu otkrio da će svojoj partnerki i budućoj supruzi Staniji Dobrojević sagraditi luksuznu vilu.

Bivši suprug aktuelne zadrugarke Aneli Ahmić otkrio je sve detalje oko gradnje, a vila će se nalaziti u Srbiji.

– Kuću gradim u Srbiji, ali ne bih otkrivao tačnu lokaciju. Mogu samo reći da je u okolini Rume i da je na jezeru. Vila će izgledati identično kao na fotografiji koju sam objavio. Dao sam sliku mojim arhitektama, tako da će baš tako izgledati – rekao je Asmin.

Aneli je u rijalitiju u više navrata govorila o Asminu, kako je u dugovima i da “pas nema za šta da ga ujede”, a Durdžić je sada otkrio odakle mu novac za ovako veliki projekat, budući na sve navode bivše supruge:

– Dobio sam na lotou – rekao je kroz smeh Stanijin partner, a potom dodao:

– Nisam nikad pozajmljivao novac, niti ikome dugujem. Uspešno gradim biznis u Austriji, a ona to priča kako bi me ocrnila i ponizila – rekao je Asmin.

Durdžić je istakao da će vila biti velika, a zatim je priznao i zašto se odlučio da je gradi baš na ovom mestu.

– Kuća je velika, navikli smo na komfor, a i ovako će moći dosta gostiju da dođe. Na tom mestu Stanija najviše provodi vremena kad je u Srbiji. Ona tu na jezeru voli da čita knjigu i da meditira, tako da sam ja kupio plac i deo tog jezera gde će biti kuća. Ne želim da preciziram cifru, ali okvirno oko 200.000 evra sam dao samo za imanje. Za kuću ne znam koliko ću platiti, čekam ponude, ali će koštati više miliona evra – otkrio je biznismen.

Ipak, Asmin kaže da se neće kupati u jezeru ispred kuće, ali da će vila imati bazen gde će moći da uživa:

– Ja ne volim da se kupam u jezeru zbog zmija i svega, tako da će vila imati bazen i unutrašnji i spoljašnji, teretanu, saunu i sobu za Stanijino fotkanje i editovanje slika – ispričao je Durdžić.

(Telegraf.rs)