Supruga reprezentativca: “Ne bih bila sa nekim ko zarađuje manje od 10.000 eura”

Showbizz

Ana Zubkova, supruga ukrajinskog fudbalskog reprezentativca Aleksandra Zubkova, uzburkala je javnost svojim rečima.

Ukrajina je osigurala plasman na Evropsko prvenstvo u finale Lige nacija pobijedivši Island nakon preokreta i osiguravši ulaznicu za Euro 2024. godine.

U ukrajinskom timu bio je i Aleksander Zubkov, koji inače nije igrao, pa se za porodični odjek pobrinula njegova supruga Ana, sa kojom ima i jedno dijete.

Bivša manekenka poznata je po objavljivanju atraktivnih fotografija na društvenim mrežama, ali je prije izvjesnog vremena uzburkala javnost izjavom koja se ponovo munjevito proširila nakon plasmana Ukrajine na EURO.

„Ne bih mogla da budem sa muškarcem koji ne zarađuje mnogo. Ako se pitate koja bi plata bila normalna za mog čovjeka? Recimo 10 hiljada eura”, napisala je supruga ukrajinskog reprezentativca.

Od tada se smatra bahatom i razmaženom, ali nije ni najmanje dirnuta komentarima okoline. Priznala je da u sebe “ulaže” blizu tri hiljade mesečno.

“Sama ne kupujem ništa skupo, sve mi daje muž”, pohvalila se plavokosa Ukrajinka, koja je po obrazovanju farmaceutkinja. Prije nego što je upoznala Zubkova, radila je na institutu u Harkovu, ali sada uživa u životu i brizi o kćeri.

Njen muž, 27-godišnji vezista je član ukrajinskog Šahtjora iz Donjecka. Do sada je za Ukrajinu odigrao 29 utakmica i postigao dva gola. n1info.ba