Ozbiljne su posledice po Melinu i Harisa ukoliko prekrše hitnu meru zabrane prilaska jedno drugom

Showbizz

Kako je Telegraf saznao, Melini i Harisu je izrečena hitna mera zabrane prilaska

Pevač Haris Džinović je sinoć, 1. aprila, oko 20 sati pozvao policiju i zamolio ih da reaguju, jer mu se u domu na Senjaku nalazila bivša supruga Melina dok on nije bio tu, te kad se vratio je, kako on ističe, ugledao i zamolio da napusti kuću kako ne bi došlo do problema, ali je ona to odbila.

Međutim, kako je Telegraf već preneo, u razgovoru sa policijom su Melina i Haris svaljivali su krivicu jedno na drugo.

I jedno i drugo su pozvani sinoć u policijsku stanicu da daju iskaz, a kako saznajemo njima je izrečena hitna mera zabrane prilaska jedno drugom.

Obavešteno je tužilaštvo koje je tražilo od policije izveštaj o ovom slučaju.

Ali, ukoliko se ne budu pridržavali hitnih mera koje su im izrečene, može doći do strožih sankcija.

Zakonom je predviđena kazna zatvora od 60 dana ukoliko se prekrši hitna mera.

Zabrana pristupa oštećenom, objektima ili mestu izvršenja prekršaja

Sutkinja navodi da se ona izriče kako bi se počinilac sprečio da ponovi prekršaj ili da nastavi da ugrožava oštećenog i može da traje do godinu dana.

– Za njeno kršenje se odgovara isto kao i za prekršaj zbog kojeg je određena, u ovom slučaju kaznom zatvora. Ona ne može da se izrekne bez pisanog predloga policije ili usmenog zahteva žrtve prilikom saslušanja – objašnjava ona.

Podsetimo, Haris Džinović prijavio je bivšu suprugu Melinu nakon što je sinoć, 1. aprila, upala u porodičnu vilu u kojoj je on ostao da živi on sa decom, dok se ona iz iste po njegovim rečima davno iselila.

Nakon haosa koji je nastao, pošto je Haris po savetu advokata pozvao policiju, pošto Melina navodno nije želela da napusti kuću, pevač je otišao i u policijsku stanicu da da iskaz o celom dešavanju.

Njega je u stanicu dovezao sin Kan, a pevač se u istoj zadržao čak pet sati, tvrdi Blic.

Uočeno je da je Melina, tvrdi ovaj list, pred stanicom prošla automobilom i nije se javila sinu, sa kojim ona, kako Haris kaže, određeni period ne razgovara.

Ekipa Telegrafa uputila se nakon incidenta između Meline i Harisa na adresu Džinovića u jednom elitnom beogradskom naselju, a tamo smo zatekli njihovu ćerku Đinu.

Kako je usnimila naša novinarka, Đina je napuštala dom u kasnim večernjim satima, a ispred vile sačekao ju je automobil, u kojem nije poznato ko je bio.

Đina je sačekala da se zatvori kapija, dok je sa nekim razgovarala preko telefona, nakon čega je ušla u auto i otišla u nepoznatom pravcu. Što možete pogledati u snimku na ovom linku.

(Telegraf.rs)