“Želim da prijavim nasilje koje traje dve godine!” Ovo su reči koje je Melina izgovorila po dolasku u stanicu

Region

Na saslušanju su svaljivali krivicu jedno na drugo, otkrio je izvor za Telegraf.rs

Melina i Haris Džinović saslušani su prošle noći u policijskoj stanici u Beogradu, nakon što je on pozvao policiju pošto je ona navodno prvo nenajavljeno došla, a potom nije želela da napusti vilu iz koje se iselila.

U stanici se dizajnerka zadržala kraće od Harisa, koji je u stanici proveo čak pet sati.

“Dobro veče, ja sam Melina Džinović i želim da prijavim nasilje koje traje već dve godine”, navodno je izgovorila bivša gospođa Džinović, tvrdi Blic.

U više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt sa Melinom, ali ona već danima, od kada je Haris potvrdio da nisu zajedno, ne odgovara ni na pozive, ni na poruke.

Kako su se ponašali na saslušanju
Kako smo ranije objavili, pevač Haris Džinović je oko 20 sati prošle noći, 1. aprila, pozvao policiju i rekao da mu se u kući nalazi bivša supruga Melina i da ju je zamolio da izađe da ne bi došlo do problema, ali da je ona to odbila, te je on bio prinuđen da ih pozove da reaguju.

Ekipa koja je došla na teren, u njegovoj kući je nađen pištolj za koji je imao legalnu dozvolu. U razgovoru sa policijom su Melina i Haris svaljivali su krivicu jedno na drugo, saznaje Telegraf.rs!

I jedno i drugo su pozvani sinoć u policijsku stanicu da daju iskaz, a kako saznajemo njima je izrečena hitna mera zabrane prilaska jedno drugom.

(Telegraf.rs)