Đanijeva žena besna zbog informacije da joj se sin razvodi: “Obezbedila sam ih, iškolovala, ne mogu ja da…”

Showbizz

Slađa je otkrila da li su navodi da joj se sin razvodi istiniti

Supruga popularnog pevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađa Trajković, oglasila se za Telegraf povodom glasina da joj se sin Marko Trajković razvodi.

– To je glupost, stvarno ne znam o čemu se radi! Među njima je sve okej, a ako pitate da li se razvode – ne razvode se. Ja sam svoje odužila, iškolovala ih, stambeno obezbedila, ne mogu ja da ulazim ni u čiji privatni život. Ja koliko znam, sinoć smo bili svi zajedno na večeri, sve je bilo super, top. Sve je u redu – rekla je Slađa

Podsetimo, Marko Trajković se navodno razvodi od žene Minje, a spekulacije su krenule nakon što su se supružnici otpratili na Instagramu.

To nije sve, Đanijeva snajka obrisala je prezime Trajković, i na Instagramu joj sad stoji njeno ime, a pored istog imena naslednika Nike i Lava.

Drugo dete, ćerku, dobili su u oktobru 2023.

Minja i Marko Trajković venčali su se 16. decembra 2021. godine, a ceremonija venčanja obavljena je u zgradi Gradske opštine Savski venac.

Crkveno venčanje obavljeno je 15. maja 2023. godine u Hramu Svetog Save.

Đanijev mlađi sin i Minja su postali roditelji u oktobru prošle godine, a Markova supruga je na svet donela devojčicu po imenu Nika.

(Telegraf.rs)