‘RAZGOVARAO SAM SA STANIJOM’ Taki se hitno oglasio nakon što mu se ćerka Maja smuvala sa Markom Markovićem, evo da li mu ovaj zet konačno valja

Showbizz

Iako je nedeljama bio neodlučan, Marko Marković sinoć se tokom žurke u “Zadruzi” opredelio za atraktivnu Maju Marinković, kojoj je direktno priznao da mu se sviđa, a potom su pali i strastveni poljupci.

Tim povodom oglasio se Majin otac Taki Marinković, koji tvrdi da Staniju Dobrojević, Markovu bivšu devojku, on odavno ne zanima, te da za vezu zgodnog Crnogorca i njegove ćerke ne vidi prepreku.

– Porazgovarao sam sa Stanijom, ona je rekla da sa Markom nije duže vreme, da su ostali u dobrim odnosima, da ga je samo dovezla u Šimanovce. Ja njoj verujem, u nju imam poverenja maksimalno. Maja sada ima zeleno svetlo, bar što se tiče drugarice… Ako joj ne postane bivša drugarica (smeh) – kaže Taki, koji veruje da njegova ćerka i Crnogorac mogu biti u skladnoj, normalnoj vezi.

Ja se ne mešam u Majinu ljubav. Znamo mi Marka već dugo, Maja se muvala sa njim u drugoj sezoni… Marko je fin, kulturan iz dobre porodice. Ako je ovo prava ljubav, podržavam, samo da ne bude tuča i tih stvari… A koliko znam, Marko je jako fin i kulturan, vaspitan, nikada nije bio nasilan. Nije on kao oni manijaci. I brata mu znam, mnogo fin dečko

pink.rs