“ON NIJE NI HTEO DA SE UBIJE” Ćerka Nikole koji je ubio bušilicom Gordanu, pa skočio sa mosta, psovala i besnela ispred kuće užasa: Nesrećnu devojku jedva uspeli da smire (FOTO)

Region

Ćerka koja je pronašla telo nesrećno ubijene Gordane T. (52) bila je jako besna, sve se orilo ulicom, jedva su je smirili, vrištala je da njen otac nije ni hteo da se ubije, saznaje “Blic”.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, obe ćerke (jedna ima 19, druga 24 godine) ovog para su van sebe. Obe su jako ljute na oca i ne mogu da poveruju šta je uradio njihovoj majci, a svojoj ženi.

Gordana T. ubijena je bušilicom, naime, Nikola T. je ženi probušio glavu. A u kući u kojoj je pronađeno telo, policija je zatekla mnogo krvi.

Kako nezvanično saznajemo, telo nesrećne žene, pronašla je upravo jedna od ćerki.

“Imao teško detinjstvo”
Jedan od komšija, rekao nam je da je čuo da je Nikola T. (55) odrastao u domu i da je njegov otac ubio njegovu maju.

Komšilukom vlada muk
Komšija koji je jedini hteo da komentariše ovu tragediju, rekao je za “Blic” da je ceo komšiluk u šoku, jer nikada nisu mogli ni da zamisle da će se ovako nešto dogoditi.

– Video sam ih pola sata pre tragedije, ništa nije ukazivalo da će doći do takvog užasa, unosili su robu u kuću, pošto su radili na pijaci – priča komšija za “Blic”.

Bili su dobro situirani, držali su lokal na pijaci, opremu za pecanje. Stvarno nikad ništa zabrinjavajuće nismo čuli iz njihovog doma – kratko je prokomentarisao naš sagovornik.blic.rs