“SVAKOG DANA DOK ČUVAM AKIJA, PRIČAĆU MU O TEBI” Ovo je porodilja koja je umrla u Nišu, muž se od nje oprostio potresnom porukom

Region

Anđele, svakog dana dok čuvam našeg Akija, pričaću mu o tebi kako treba da bude dobar kako si ti bila dobra. Srećo moja, nisi ovo zaslužila. Gage moje”, napisao je partner porodilje Dragane Lepojević koja se porodila u utorak, a koja je zbog krvarenja transportovana za UKC Niš gde je i preminula.

Podsetimo, kako je za “Blic” rekao direktor leskovačke bolnice, Nebojša Dimitrijević, Dragana se porodila u utorak, ali je zbog krvarenja hitno transportovana za UKC Niš.

Porodilja je 1993. godište iz Vlasotinca. Imala je hipertenziju u trudnoći koja je vođena u Domu zdravlja u Vlasotincu. Došlo je do krvarenja prilikom porođaja u bolnici u Leskovcu zbog čega je transportovana za UKC Niš. Juče sam obavešten da je porodilja bila bolje, ali da je danas dobio obaveštenje da je, nažalost, preminula. Beba je kod nas u bolnici u Leskovcu I dobro je – rekao je Dimitrijević za “Blic”.

On je da će sutra ujutru dati nalog da se oformi stručna komisija koja će utvrditi sve okolnosti vezane za porođaj..

– Formiraćemo ujutru stručnu komisiju za unutrašnju proveru kvaliteta rada koja će odmah početi sa radom. Biće pregledana kompletna dokumentacija koju je trudnica donela o toku trudnoće i celokupan tok porođaja u bolnici u Leskovcu, do transporta za UKC Niš – kaže Dimitrijević za “Blic”.BLIC.RS