Samo skupo, najskuplje: Jovana Jeremić šokirala objavom, a ovo je zabranjeno dati joj za praznike

Showbizz

Jovana Jeremić voli samo skupe poklone
Vodteljka jutarnjeg programa televizije Pink Jovana Jeremić voli samo skupe poklone, a to je objavila na storiju na društvenoj mreži Instagram. Naime, Jovana Jeremić je otkila da nikako ne prihvata neke stvari i da je to kod nje zabranjeno zauvek.

Jovana Jeremić voli samo skupe poklone i nikako ne prihvata cveće
Kako se bliži 8. mart Dan žena, Jovana se jasno i glasno izjasnila povodom poklona koji će joj stići. Ona je istakla da nikako ne voli cveće.

– Što se mene tiče, za 8. mart mi ni slučajno ne kupujte cveće. S obzirom da uvek znam šta hoću i da sam praktična i direktna žena, odmah da znate da ne bi bilo grešaka. Ne volim cveće i donošenje cveća je bilo zabranjeno na mom rođendanu i biće doživotno – napisala je Jovana Jeremić putem Instagram profila.

Kao što se pisalo, Jovana je nedavno od svog dragog dobila skupocenu ogrlicu pa je moguće da je aludirala i na tako neki poklon koji bi Dragan mogao da joj da za praznik koji predstoji. Za Novu godinu je dobila i torbu „Dolce&Gabbana“, čija je cena 2.500 evra.

– Da, Dragan je meni poklonio torbu, a on je od mene… Pa to će večeras – rekla je u novogodišnjoj noći.

Podsetimo, Jovana i Dragan su u vezi već nekoliko meseci, a voditeljka neretko ističe koliko uživa u ljubavi sa biznismenom koji ima svoju pekarsku industirju. Ona je čak nedavno pokazala i kako uživa kod njega u kući u Grockoj gde provodi veći deo nedelje.

Nedavno je takođe istakla i da bi volela da dobije dete te nije isključeno da će se to dogoditi upravo sa Draganom iako je precizirala i kada bi to želela da se desi.start magazin.rs