(VIDEO) “Ti si užasna osoba” Sin se obratio MAJCI KOJA GA JE OSTAVILA, njegova tuga i bol slomili sve koje su pogledali ovaj snimak

Region

Na drušvenim mrežema pojavio se snimak – insert iz emisije gdje je organizovan susret majke i sina koji su bili rastavljeni godnama jer ga je ona ostavila.

Dirljive riječi dječaka rasplakale su mnoge, a komentari dovoljno govore.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EmotivniKanal (@emotivnikanal)

Dječak kaže da ne želi da zagrli majku jer ga devet godina nije posjetila. Slušao je samo izgovore i povrijedile su ga takve riječi. Rekao je majci da iako mu govori da se bori za njega, da to zapravo nije istina jer da se bori, ne bi bio pod starateljstvom oca, prenosi Žena Blic.

Čak je rekao i da ne može da je pogleda jer ona nije mama nego užasna osoba. Ne znaju se ostali detalji, zašto žena sa snimka ne viđa dijete, i kakav je njen odnos sa bivšim partnerom, dječakovim ocem. Ne treba žuriti sa zaključcima, ali je bol deteta koja je iskazana njegovim riječima, ganula one koji su pogledali snimak pa komentarišu: “Mali čovjek takve velike riječi, poštovanje”, “Stariji je od svoje majke”, “I kamen bi zaplakao”, “Ove riječi može da razumije onaj ko je odrastao bez majke. Mnogi od nas smo tako odrastali i ta bol ostaje zauvijek u duši”, “Bol koja govori 1.000 riječi”, “Tužno je gledati kako neka djeca brzo odrastu”, “Koja tuga i žalost. Dječače maleni, zaslužuješ svu ljubav ovoga svijeta”, “Bravo, dušo draga, žalosno”.

Dječak je ovim riječima iskazao i koliko mu majka nedostaje, koliko mu njena ljubav nedostaje. Nadamo se da se njihov odnos promjenio, popravio, da nije više bilo izgovora i da su ove suze zamijenili zagrljaji i osmjesi.

srpskainfo.com