Roditeljima je zbog nje zamerila jednu stvar: Ovo je sestra Jovane Jeremić koju nikada ne viđamo u javnosti

Showbizz

Sestra Jovane Jeremić je sušta suprotnost voditejki
Voditeljka Jovana Jeremić pored brata ima i sestru koju nikada ne pokazuje u javnosti, a o kojoj je jednom prilikom otvoreno govorila te tada istakla i šta je ona dobila zbog čega je zamerila roditeljima. Sestra Jovane Jeremić je inače sušta suprotnost od voditeljke, iako je takođe plavuša.

Sestra Jovane Jeremić je od roditelja dobila stan, a voditeljka ništa
Voditeljka u javnosti manje više pokazuje sve, ali porodicu čuva, te su retke situacije kada se mogu videti njeni najbliži. O njima retko i priča, ali jednom prilikom otkrila je o svojoj sestri Milcii neke detalje.

– Sestra je dobila stan od roditelja i sve na gotovo, a ja nisam dobila ništa! Čak ni stan – rekla je jednom prilikom Jovana.

– Pravili su razliku između nas. To me i dan danas boli i zato to ističem – dodala je Jeremićeva ranije za „Grand“.

Kako je voditeljka veoma aktivna na društvenim mrežama, ipak je jednom prilikom pokazala svoju sestru, mada je to bilo davno, pre više od dve godine.

Ono što se zna je da je sestra Jovane Jeremić, Milica povučenija, ali i da ima plavu boju kose te su eto po nečemu i slične.

U medijima se svojevremeno pričalo da Jovanina sestra nije udata i da je završila ekonomiju.

Inače voditeljka je u jednom Instagram storiju pokazala da Milica ima prelep osmeh, a takođe je jednom prilikom pokazala i kako su se zajedno provodile na proslavi sestrinog rođendana.

Očigledno je da su veoma vezane i bliske iako je Jovana ne pominje mnogo u javnosti.

Sa druge strane Jovana ima i brata o kom takođe retko priča. O njemu se takođe malo toga zna, a voditeljka je jednom prilikom istakla da joj je on zajedno sa sestrom bio najveća podrška kada se razvodila.

– Posle razvoda, moja najveća podrška su mi bili brat, snaja i Miki, i Milica. Zajedno smo podizali Leu i to su momenti koje ja nikad neću zaboraviti. Pamti, pa vrati – napisala je Jovana tada na Instagram storiju.starmagazin.rs