Prija ostala u šoku posle Filipovih reči: Brena se umešala u njihovu svađu

Showbizz

Prija i Filip se posvađali nedavno
Aleksandra Prijović iz dana u dan obara sve moguće rekorde. Karijera joj ide uzlaznom putanjom iako se čini da nema dalje jer ovaj uspeh koji je napravila je neverovatan. Njeni koncerti koje je imala u Srbiji i Hrvatskoj su bili dupke pune i za svaki se tražila karta više. To je ono što je jasno i što se zna, međutim, detalji koji se tiču Prijinog privatnog života nisu baš toliko javni, kao ni to da su se Prija i Filip posvađali nedavno.

Prija i Filip se posvađali oko trenutnih prioriteta
Ono što je svakako jasno je da je Aleksandri karijera sada na prvom mestu i da se maksimalno posvetila publici, ali Filip ima i druge planove iako je i on uključen u celokupan uspeh svoje supruge.

Nedavno su Aleksandra i on boravili u Americi, a tada je Filip iskoristio priliku i da popriča sa suprugom na temu drugog deteta kada su se Prija i Filip posvađali.

Kako saznaje Star, Aleksandra je bila u šoku Filipovim izlaganjem, pa mu je rekla da sada ne razmišlja o tome i da je fokusirana na koncerte, kao i nove pesme, koje ima u planu da snimi.

Filip je bio malo oštriji, pa joj rekao da pesme mogu i da sačekaju i da nije u redu da prave veliku razliku između prvog i drugog deteta. U jednom momentu joj je, kao kroz šalu, saopštio da će se on povući i da joj neće pomagati u karijeri, ako mu ona ne ispuni želju.startmagazin.rs