30 GODINA SI OPSEDNUTA CECOM, ŽENA JE ZA TEBE MEGAZVEZDA!” Pevač Žestoko Isprozivao Jelenu Karleušu – Zgadila Mi Se!

Showbizz

“30 GODINA SI OPSEDNUTA CECOM, ŽENA JE ZA TEBE MEGAZVEZDA!” Pevač žestoko isprozivao Jelenu Karleušu – Zgadila mi se!

Pevačica Jelena Karleuša poznata je kao neko ko bez dlake na jeziku komentariše sva dešavanja na javnoj sceni, te i svoje kolege sa kojima ima jasno podeljen odnos.

Sa nekima je dobra, sa nekima ni u kakvim odnosima, a sada je svoje mišljenje o njoj izneo pevač Bojan Tomović. Izvođač hita “Plava motorola” žestoko je isprozivao koleginicu, spomenuvši Svetlanu Cecu Ražnatović, ali i repera Kanjea Vesta sa kojim je Jelena priželjkuje duet.

Nazvao ju je “prašinom” i “vazduhom”, te istakao i da mu se “smučila i zgadila”.

“Jelena Karleuša je izjavila nedavno da psihički obolelim licima nije mesto na televiziji. Pa rekoh – otkud onda ti ženo na televiziji? Mislim, 30 godina si opsednuta Cecom Ražnatović, žena je za tebe megazvezda. Hoćeš duet sa Kanjeom Vestom koji je priznao da je bipolaran, kao i ja. To nije grip, to ti je hormonski poremećaj u mozgu. Hoćeš duet sa njim, a pričaš da psihički oboleli ne mogu… Pa što si onda ti? To sam doživeo kao diskriminaciju, i tad mi se ona zgadila i smučila. Da je vidim, prošao bih pored nje. Znaš kad kažu ‘vazduh’? Ne, vazduh se udiše. Prašina se ignoriše. Pih, prašina”, kazao je između ostalog Tomović.

Jelena Karleuša još uvek nije reagovala na ove prozivke.

mondo.rs