Slomili su mu čeljust i izbacili ga iz auta u pokretu, ali on i dalje ljubi

Zanimljivosti

Psić po imenu Otto pronađen je uz cestu sa svojom braćom i sestrama. Dok su sva njegova braća i sestre izgledala traumatizirano i neuhranjeno, Otto je bio taj koji je trpio nepodnošljive bolove zbog slomljene čeljusti na 2 mjesta. Spasioci vjeruju da je nosiljka izbačena iz automobila, piše ilovemydogsomuch

U ovom videu vidimo Otta u naručju njegova njegovatelja nakon operacije. Čak i nakon košmarnog početka života, Otto je pun ljubavi prema ljudima oko sebe. Kad mu njegovateljica pokaže malo ljubavi, on ju brzo obaspe poljupcima, čak i kad ga mora užasno boljeti pomicanje vilice!

Ottove operacije i troškovi rehabilitacije zabrinuli su sklonište. Kada su na društvenim mrežama podijelili njegovu jadnu situaciju, mnogi ljubitelji životinja javili su se kako bi pokrili njegove troškove liječenja. Srećom, njegova je operacija bila uspješna, a njegovo zdravlje sada se oporavlja.

Svi Ottovi prijatelji iz legla pronašli su zauvijek dom, ali 3-mjesečni Otto mora biti pod posebnom njegom dok mu čeljust potpuno ne zacijeli. Cijev za hranjenje mu je uklonjena i sada može sam jesti hranu. Uskoro će ga preseliti kod udomitelja. Nadamo se da će hrabri Otto pun ljubavi uskoro pronaći svoj vječni dom!

Kliknite na video u nastavku kako biste pogledali Ottovu slatku narav dok se mazi sa svojim njegovateljem u bolnici!  Izvor: ilovemydogsomuch.tv