MAJA SAZNALA DA JE PORODICA AHMIĆ POSLALA MAFIJAŠE NA TAKIJA: Skandal u emisiji, zbog zapaljenog automobila kao FURIJA krenula na Aneli!

Showbizz

Maja Marinković je saznala da su Takiju zapalili automobil, momentalno odlučila da se osveti Aneli.

Asmin Durdžić, bivši partner Aneli Ahmić, optužio je Situ Ahmić da je poslala dva momka da Takiju Marinkoviću, ocu Maje Marinković, zapale automobil. Podsetimo, Takiju je automobil zapaljen 6. decembra prošle godine.

– Ona ti je poslala dva momka u Beograd i zapalila ti auto! Imala je cilj da to Maja sazna i da poludi unutra da se diskvalifikuje i slično! tako Taki da znaš Sita Ahmić ti je auto zuapalila u nadi da ućutka Maju u Eliti, da bi pomogla Sraneli sa time! – poručio je Durdžić putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Taki se hitno oglasio nakon ovih navoda.

– S obzirom na to da je Ivan izjavio da je Aneli Ahmić svojoj najboljoj drugarici zapalila džipa, ništa me ne može iznenaditi. Istog trenutka prijaviti policijI i inspektorima koji vode moj slučaj – istakao je Taki za “Pink.rs” koji je ostao u šoku nakon što je saznao Asminovu tvrdnju.

Međutim, iako se Taki trudio da ne optereti svoju mezimicu, te da sakrije od nje informaciju da mu je uništen automobil i da strahuje za ono što se u budućnosti može dogoditi, do Maje je stigla vest o zapaljenom automobilu, pa se momentalno suočila sa Aneli i najavila joj žestoku osvetu za ono što se događa u spoljnom svetu:

– Sve sam saznala, šaljete vaše mafijaše da pale automobile. Uništiću vas sada, ne plašim se ničega, nećete mirno da spavate. Mislili ste da ne znam – govorila je Maja Aneli i Janjušu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6

republika.rs