Premlaćena od drogiranog čovjeka, ulična štene lila je prave suze kad se osjećala sigurnom

Zanimljivosti

Životinje lutalice svakodnevno se bore. Samo pronalaženje hrane i vode je muka, piše ilovemydogsomuch

Ostati siguran od vremenskih nepogoda još je jedan svakodnevni izazov. Ono što mnogi ne shvaćaju jest da postoje pojedinci koji životinje lutalice smatraju ‘štetočinama’ i zapravo će im nauditi. Srceparajuće je, ali to je stvarnost u mnogim zemljama koje nemaju zakone protiv okrutnosti prema životinjama.

Jednog psića, koji nikome ništa nije napravio, više je puta udario čovjek pod drogama. Ozljede su joj postale opasne po život.

Kada je psić, kasnije nazvan Leona, pronađen, potpuno je bespomoćno ležala na pločniku. Imala je inficirane uši, probleme s ravnotežom i teško ozlijeđene noge. Bila je u tako lošem stanju da nije mogla ni ustati. Bila je ispružena, čekajući da je netko spasi.

Srećom, netko je upravo to učinio!

Leona, tek beba, odvedena je veterinaru. Liječnik je odmah znao da će joj trebati operacija kako bi preživjela. I Leona je jako boljelo.

Liječnik joj je odmah dao IV lijek protiv bolova. Mogli ste vidjeti Leonu dok je plakala pravim suzama. Ali srećom, stvari su se trebale promijeniti!

Leonina operacija prošla je vrlo dobro. Trebat će joj vremena da se oporavi, ali za sada se brzo oporavlja. Također je s brižnim njegovateljem (i spasiocem životinja) koji ne planira stati ni pred čim dok ne pronađe savršen dom. Pošaljimo svoje molitve Leoni! Ona to zaslužuje!

Izvor: ilovemydogsomuch.tv