“Ovo je bila moja velika želja!” Prija izvela posebnu gošću, ona prvi put u belom nakon smrti partnera

Showbizz

Zajedno izvele vanvremenski hit

Mlada muzička zvezda, Aleksandra Prijović, na četvrtom koncertu u Osijeku ugostila je stariju koleginicu, koju mnogo voli i poštuje. Reč je o pevačici narodne muzike, Ani Bekuti.

Prija je najavila posebnim rečima:

– Dame i gospodo, najveći aplauz za jednu jedinu, Anu Bekutu – najavila je Prija, na šta je publika vrištala i aplaudirala.

Bekuta se posle dužeg vremena, otkako je izgubila partnera Milutina Mrkonjića Mrku, obukla u belo, pa je večeras posebno blistala u elegantnom odelu. Sa Aleksandrom je zapevala svoj hit “Kralj ponoći”.

Nakon otpevane numere, Bekuta se obratila publici i Aleksandri.

– Dobro veče dobri ljudi. Draga Aleksandra, toliko mi je drago što se namestilo tako da pevam baš u tvom rodnom kraju. Znam da je bilo divnih i spektakularnih koncerata, ali ipak negde mislim da je za nas važno da napravimo spektakl tamo gde smo rođeni, gde smo odrasli, gde smo išli u školu…Pogledaj koliko te ljudi vole! Želim da te služi glas dugo i večno – poručila je Bekuta.

– Hvala Vam puno! Ja želim da kažem, samo ne znam kojim rečima bih objasnila moje poštovanje prema vama. Znate da nikada nisam mogla da zamislim da ću deliti scenu sa Vama. Velika mi je čast da stojim pored žive legende, ne znam šta da kažem. Ovo je bila moja velika želja. Kada sam bila mala ja sam učila na Aninom pevanju, sve njene pesme znam i ovaj trenutak je jako poseban za mene. Hvala Vam što ste večeras došli – rekla je Aleksandra vidno uzbuđena.

– Ima tu još jedan važan i bitan detalj. Obe smo u horoskopu device – rekla je Prija kroz smeh.

Prijovićeva je potom otišla da se presvuče, a Ana Bekuta je publici u Hrvatskoj otpevala “Blago meni” i “Zlatiborske zore”.

(Telegraf.rs)