NADA TOPČAGIĆ UZELA MOTIKU U RUKE I OTIŠLA U BAŠTU: Ima Ogromno Bogatstvo, POHVALILA SE PRIZOROM (FOTO)

Showbizz

NADA TOPČAGIĆ UZELA MOTIKU U RUKE I OTIŠLA U BAŠTU: Ima Ogromno Bogatstvo, POHVALILA SE PRIZOROM (FOTO)

Mnogo puta do sada od Nade Topčagić moglo se čuti da je godinama mukotrpno radila kako bi za sebe i svoju porodicu stvorila krov nad glavom, a potom zarađen dinar umnožla.

Sve što je tokom godina najveće popularnosti estradna umjetnica zaradila pretočila je u nekretnine te tako danas ona i suprug Zlatko Đorđević mogu da se pohvale da posjeduju stan na Kosančićevom vijencu u samom centru Beograda, kuću u Crnoj Gori na obali mora, vikendicu na Tari, vilu u Starim Banovcima i još jednu u Beogradu.

Svi su ostali šokirani kada su vidjeli da pjevačica sa svojim mužem radi u bašti, te da se ne libi da alat uzme sa obje ruke i bude vrijedna po cijeli dan.

Dom Nade Topčagić na Tari posebno mjesto zauzima u srcu pjevačice, koja već duže vrijeme preko ljeta ne uživa u klasičnom morskom odmoru, već više voli da je okružena planinskom prirodom. Kućerak koji krasi pogled na četinare mjesto je u kom se ona najbolje odmara zato ga je opremila najljepšim kožnim namještajem a prije izvjesnog vremena sobu na drugom spratu je proširila.

Nada i njen suprug u vrijeme izolacije zbog koronavirusa potpuno su se preselili na Taru, a čak i danas tamo gaje voće i povrće i ne kriju da oboje izuzetno uživaju u tome. Dom Nade Topčagić često posjećuju pjevačicin sin Mikica, snaha i djeca te tada zajedno odlaze do potoka i obilaze vodopade možda čak i najljepše u Srbiji.

(balasevizam.novi.ba)