SA 16 GODINA RODILA DETE MAMINOM DEČKU Partner Je Javno Ostavio Zbog Druge, Mamu Krivično Gonila, Sada Uživa U Braku Sa MILIONEROM

Showbizz

SA 16 GODINA RODILA DETE MAMINOM DEČKU Partner je javno ostavio zbog druge, mamu krivično gonila, sada uživa u braku sa MILIONEROM

Aleksandra Subotić je godinama bila deo rijaliti šou programa, a nakon brojnih ljubavnih brodoloma, danas je udata za milionera i živi u luksuzu. Fitnes instruktorka Ljuba Pantović, Aleksandrina majka, bila u vezi sa Aleksandrom Čabarkapom, a njena ćerka je, kako su pisali mediji, sa samo 16 godina zatrudnela sa isitm čovekom i dobila ćerku. Aleksandra Subotić je čak podnela krivičnu prijavu protiv svoje majke Ljube Pantović i to, kako kaže, po savetu Centra za socijalni rad, da joj ne bi oduzeli starateljstvo nad ćerkom.

– Pisala je da je Magdalena ugrožena sa mnom i sa Davidom, išla je čak i dotle da je izmislila kako je čula da se moje dete nekome žalilo da hoće da živi u drugoj porodici. To, naravno, nije istina jer je moja ćerka presrećna što živi sa mnom i sa Davidom i to se vidi po njenom ponašanju – rekla je Subotićeva za medije jednom prilikom dok je bila u vezi sa Davidom Dragojevićem.

Kako su i Aleksandra i Ljuba dobile ponudu za ulazak u Zadrugu 2, Subotićeva je istakla da se jedna drugoj neće obraćati.

– David i ja smo dobili tri puta veću ponudu za ulazak u „Zadrugu“ od one koju smo imali kada smo bili u „Parovima“. Oduševljeni samo i najverovatnije da ćemo biti deo „Zadruge“. Ako i moja majka Ljuba uđe u rijaliti, reč joj neću reći, jer joj nikada neću oprostiti zlo koje mi je učinila. Bila je u Srbiji tri puta ove godine, a nijednom nije došla da vidi moju ćerku Magdalenu, iako u medijima priča da je brižna baka. Mog dečka je zvala pedofilom i balerinom, a to su stvari preko kojih ne može da se pređe – rekla je Aleksandra tada.

Aleksandra i Ljuba kroz godine uspele su da reše sukobe, te su već neko vreme u dobrim odnosima, a fitnes instruktorka je ćerki pomogla da se reši velikog broja kilograma.

Iako je godinama bila u vezi sa rijaliti učesnikom Davidom Dragojevićem, sa kojim je i sama boravila i u Parovima i u Zadruzi, njihovoj ljubavi došao je kraj. Odzvonilo im je onog trenutka kada je David ušao u odnos sa starletom Anom Korać, a nakon kratkotrajne patnje, Aleksandra se udala za biznismena.

Peca Raspopović bio je ostvarenje Aleksandrinih snova, a sa njim je osetila šta znači život na visokoj nozi. Aleksandra i Peca dobili su sina i sve u njihovom odnosu bilo je savršeno dok je Raspopović nije prevario sa starletom, i njenom tadašnjom bliskom drugaricom Majom Marinković. Aleksandra je zbog ove prevare proživela pakao, a nakon što su se strasti stišale, odlučila je da oprosti prevaru ocu svog sina, te su ostali zajedno sve do danas.

kurir.rs/blic/preuzeo I.L.