Čapo je imao leukemiju, a sada je skinuo 78,3 kilograma i odnio pobjedu u showu ‘Život na vagi’

Showbizz

Ovo je bio moj neki zadnji rat i sad hoću mir, rekao je Josip Čapo koji je u show ušao sa 172 kilograma, a sada ima 93,7 kilograma

Josip Čapo odnio je pobjedu u ‘Životu na vagi’. Kada je stigao u studio publika je bila oduševljena njegovom transformacijom. Otkrio je kako je vani trenirao i jeo te da je doživio ogromnu promjenu, sad mu je sve lakše – raditi, kretati se, a tijekom popularnog showa otkrio je i da je imao leukemiju.

Čapo je tada rekao da ima troje djece i ženu, a njegova životna priča potresla je voditeljicu Marijanu Batinić, ali i druge kandidate, jer je otkrio da je 2015. godine imao leukemiju

– To je bio najgori trenutak u mom životu, taman mi se i kćer trebala roditi, primio sam i ciklus kemoterapije, bio sam u bolnici oko 40 dana, žena još nije rodila i nisam znao hoću li uopće dočekati svoje dijete – rekao je Josip ranije.

Kad sam došao iz bolnice morao sam odmah nazad. Rekli su mi da ću umrijet za pet dana. Moj tata je išao sa mnom i doktori su to rekli pred njim, a on nije znao što će, a ja sam mu još rekao ‘ajmo kući’. Ja sam imao svoju alternativu. Žena me gledala s bebom, ali rekao sam da me ostave tako – ispričao je svojedobno.

– Onda je počeo strah, kad god sam osjećao strah ja sam jeo, i tako je sve počelo – priznao je Josip.

Prije sedam godina izliječio se od leukemije alternativnom medicinom, ali si je narušio zdravlje jer je previše jeo i utjeha mu je bila u hrani

Na prvom vaganju Čapo je imao 172 kilograma, a sada ima fantastičnih 93,7 kilograma. Izgubio je ukupno 78,3 kilograma i rekao:

– Evo, Lara ima toliko kilograma, Laru sam skinuo s leđa.

Ispričao je i kako mu je život izgledao nakon što je izašao iz showa.

– Kad sam izašao, pojeo sam dva mala komada janjetine i nisam popio nijedan gemišt -priznao je i dodao da će se počastiti poslije finala.

Marijana je komentirala kako bi mogao napisati knjigu o svom životu, a Čapo je bio emotivan i rekao:

– Ovo je bio moj neki zadnji rat i sad hoću mir.

Na kraju je Marijana pročitala postotke finalista. Lara je završila četvrta sa 35,9% izgubljene tjelesne mase, treći je bio Boris sa 37,5% tjelesne mase, drugi je bio Roko sa 40,4% tjelesne mase, a pobjednik šeste sezone ‘Života na vagi’ je Josip Čapo sa 45,5% izgubljene tjelesne mase!

24sata.hr