Ana je postavila sliku da se pohvali izgledom ali Srbija se smeje neprijatnom prizoru iza nje: Tetka, okreni se

Showbizz

Ana je postavila sliku da se pohvali izgledom ali Srbija se smeje neprijatnom prizoru iza nje: Tetka, okreni se

Selfi fotografije koje vladaju društvenim mrežama u poslednjih nekoliko godina, neretko postanu viralne, ne samo zbog autora koji je u prvom planu već i pozadine na kojoj često zabeležimo kadrove koji nisu bili unapred isplanirani.

To se dogodilo i jednoj korisnici Tvitera iz Srbije, na čiju fotografiju ne prestaju da se nižu komentari ne samo zbog njene lepote, već i dva ljubimca koja su joj ukrala slavu.

Dok Ana stoji pred ogledalom, jedan od njenih pasa, narodski rečeno, zaskočio je drugog na krevetu u pozadini što je nasmejalo ostale korisnike, koji su odmah počeli da zbijaju šale na račun zabeleženog kadra uz koji je napisala opis: “Tetka k’o stari fijaker”.

“Dok se fijaker stari pred ogledalom šepuri, pinč mlađani dragu svoju na divanu ljubi”, “Tetka ti si top, ali slika je pobednička. Uzeli ti kadar i pobedili”, “Rade ti iza leđa”, “Psi se lepo zabavljaju”, “Najjači utisak ipak kerovi”, pisali su korisnici Tvitera.

I pored nekoliko nepristojnih komentara što na Anin račun, što na račun pasa, nije teško konstatovati da je autorka selfija ostala u drugom planu, dok su njeni mezimci zasmejavali brojne korisnike.blic