Sin Ljube Aličića je isti otac: Spekulisalo se da godinama ne pričaju, a pevač je nedavno otkrio pravu istinu

Uncategorized

Ljuba ima sina iz prvog braka, za kog se godinama pričalo da nije u dobrim odnosima sa ocem

Kako je jedan do retkih pevača na domaćoj sceni koji nije tabloidan, o privatnom životu Ljube Aličića ne zna se mnogo. Međutim, detalji iz istog i te kako su zanimljivi, i na neki način šokantni, naročito kada je reč o Ljubinom odnosu sa sinom Dejanom.

Ljuba ima sina iz prvog braka, za kog se godinama pričalo da nije u dobrim odnosima sa ocem, a manje je poznato da je Dejan krenuo pevačevim stopama, te uplovio u muzičke vode.

– Želeo sam da budemo u korektnim odnosima, ali to tatinoj supruzi ne odgovara, ne znam zašto! Za ovih 35 godina samo sam dva-tri puta tražio od njega da mi pozajmi neki dinar, kada mi je slabo išao posao, jer izdržavam ženu i ćerkicu. Ovako mi nikad ništa nije dao, a iskreno, nisam ni tražio. Maske su pale prošle godine, kada je trebalo da tata i ja pevamo u jednoj diskoteci van zemlje. Njegova žena je tad počela da plače i da mu preti da će se, ako bude pevao sa mnom, razvesti od njega. Posle toga smo imali nekoliko nastupa po Bosni, a ni tada nije pričao sa mnom. Obojica krenemo iz Šapca, svako za svoj groš i idemo na nastupe. Svako sedi za svojim stolom, kad dođe vreme da pevamo, izađemo zajedno na scenu i tamo je sve super. Posle nastupa svako ide na svoju stranu – rekao je je Dejan 2012. godine.

Njih dvojica snimilis u duet “Dajte da pije drugar moj”, nakon čega su i zajedno nastupali, ali ni tada nisu govorili.

Ipak, pevač se nedavno oglasio i otkrio da nikada nije bio u sukobu sa sinom.

– Nije istina, ja i moj sin imamo jedan hit koji uvek pevamo, to je stvarno veliki hit. Ne znam zašto ne bismo pričali – rekao je Ljuba, a potom otkrio da li ga pogađaju ovakvi navodi:

– Ne smeta mi jer znam da ja nisam loš roditelj, ja sam dobar čovek, volim svoju decu, volim svoju porodicu, nikad mi neće dosaditi, to su moja deca, imam i unuke – naveo je Aličić u emisiji “Premijera”.ž

(Telegraf.rs)