BABA TRAŽILA 18€ PO SATU DA ČUVA UNUKU! Novopečena Mama Šokirana, Napravila Drastičan Potez: “Tvrdi Da Je Svoju Decu Već Podigla”

Zanimljivosti

BABA TRAŽILA 18€ PO SATU DA ČUVA UNUKU! Novopečena mama šokirana, napravila drastičan potez: “Tvrdi da je svoju decu već podigla”

Jedna baka je odbila da besplatno čuva unuku kada je njena ćerka poželela da se vrati na posao. Baka je saopštila da ne želi besplatno da čuva unuku i to je bez pardona saopštila svojoj ćerki i istakla satnicu – najmanje 18 evra!

Želim da pomognem ali ne mogu tek tako da žrtvujem svoje slobodno vreme, objasnila je ona zapanjenoj ćerki. Takođe, njen uslov je i da roditelji osiguraju sve neophodne potrepštine za dete. Novopečena mama je ostala u šoku i neverici posle izjave 64-godišnje bake, tj. njene mame.

Novopečena 30-godišnja mama se sračunala i saopštila da će je to više koštati nego smeštaj deteta u jaslice, piše The Sun. Ostala je pod stresom posle ovog zahteva svoje majke pa se i požalila na njene zahteve što je sve vrlo brzo postalo predmet diskusija na društvenim mrežama. Objasnila je da je htela da se vrati na posao posle isteka porodiljskog a naišla je na takvu reakciju majke kada ju je zamolila da čuva unuku.

„Odbila je, rekavši da je prestara i da je već čuvala i podigla svoju decu. Rekla je i da ne želi da izgubi svoje vreme i svoju slobodu“, žalila se mlada mama.

Rasprava je tekla od osude do odbrane bake.

„Tvoja majka zvuči užasno, moja to nikada ne bi uradila“, napisala je jedna korisnica društvene mreže Redit u komentaru.

Drugi korisnik je, međutim, uz izvinjenje zbog otvorenosti, napisao da možda nije dobra ideja imati decu ako ne možete da brinete o njima.

„Ako je tvoj plan bio da se vratiš brzo na posao onda si o tome trebala razgovarati s majkom još tokom trudnoće“, glasilo je jedno zapažanje.

Kurir.rs/penzionisani.rs