Majka preminulog Gordana Savića sva prikupljena sredstva donira za liječenje djevojčice Magdalene Vlaški

Region

Da dobrota i humanost, kao i majčinska ljubav nemaju granice, dokaz je gest majke našeg nedavno preminulog sugrađanina Gordana Savića, mladog čovjeka, pjesnika i farmaceuta.

Gordanova majka, Sretanka Savić odlučila je da sva novčana sredstva koja su preostala na Gordanovom računu i dio sredstava sa računa njenog supruga koji je preminuo u toku Gordanovog liječenja (u ukupnom iznosu od 50.000,00 KM), donira za liječenje djevojčice Magdalene Vlaški iz Istočnog Sarajeva.

Magdalena boluje i liječi se od bolesti koja je nažalost odnijela Gordanov život. Gordanova majka je izrazila želju da na ovaj način pomogne Magdaleni, kao i da se zahvali svim humanim ljudima koji su pomagali u prikupljanju novčanih sredstava za liječenje njenog sina, a posebno svim sugrađanima iz Bijeljine koji su organizovali brojne humanitarne akcije u gradu. Posebnu zahvalnost kaže duguje medijima koji su pratili humanitarne akcije i tako pomogli u prikupljanju sredstava. Zahvalna je i osoblju bolnica u Banjaluci, Beogradu i klinike “Rebro” u Zagrebu jer su svi dali svoj maksimum da Gordan pobjedi. Nažalost nismo uspjeli u tome, ali zato možemo pomoći Magdaleni svi zajedno. Neka nam ovaj humani gest Gordanove majke bude primjer da i u najvećem bolu ne trebamo zaboraviti da smo nekome uvijek potrebni “Gordan je izgubio bitku, ali Magdalena ima šansu. Neka nam hrabra Gordanova majka svima bude primjer da uvijek možemo pomoći nekome”, saopšteno je iz Udruženja Roditelji ZA prava djece,bijeljina.org