Da li ste znali da je čuveni košarkaš oženjen jednom od najlepših Srpkinja?

Showbizz

Đentile je svojevremeno bio najbolji italijanski košarkaš

Godinama unazad imao je velikih problema sa povredama, njegova karijera je definitivno u silaznoj putanji, ali je ove sezone u dresu Skafatija čuveni Alesandro Đentile pokazao da se vratio!

Štaviše, ovakvu košarku nekadašnji MVP i najbolji italijanski igrač nije igrao verovatno poslednjih šest godina. U proseku beleži 10 poena po meču i 4.5 asistencija, mada ovo nije priča o njemu već o njegovoj lepšoj polovini – Vanji Jošić.

Da, dobro ste pročitali! Nekadašnji as Benetona, OLimpije, Panatinaikosa, Virtusa i Estudijantesa oženjen je jednom od najlepših srpskih manekenki, devojci koja mu je u maju 2023. rodila sina Dušana.

Vanja je manekenstvom počela da se bavi davne 2005. godine, sa svojih 15. Rođena je i odrasla u Beogradu, a završila je ekonomiju i finansije.

– Bavim se manekenstvom od petnaeste godine, u svet manekenstva me je uvela sestra koja me je prijavila za Elite Model Look 2005, na kome sam pobedila i otišla na svetsko takmičenje u Šangaj. Nakon toga sam krenula da radim fashion weekove u svim vodećim prestonicama, Milano, Pariz, NY – rekla je Vanja svojevremeno baš za Telegraf.

Zanimljivo, otkila je tada i kako je došla uopšte u kontakt sa Italijom.

– Dobila sam šansu da se pojavim u jednoj od najpoznatijih tv emisija u Italiji “Ciao Darwin”, koja se tamo emituje već preko 20 godina. Imala sam ulogu “Madre Nature” koja se pojavljuje u jednom momentu i koja predstavlja personifikaciju prirodne lepote. Nakon toga sam dobila dosta pratioca iz Italije, preko noći vise od 40 hiljada, što mi je otvorilo mi je mnoga vrata, pogotovo u Italiji – dodala je ona.

(Telegraf.rs)