Majka ostavila sina (9) samog u stanu 2 godine da bi živjela s djevojkom: Na sudu tvrdila da je dobra majka

Zanimljivosti

Kako bi mogla više vremena provoditi s novom djevojkom, Alexandra O. (39) ostavila je sina, koji je tada imao devet godina, samog u stanu. Dječak je dvije godine živio potpuno sam u slučaju koji je šokirao Francusku.

Aleksandra O. osuđena je zbog zanemarivanja djeteta kojeg je ostavila samu u hladnom stanu na drugom katu zgrade u Nersaku, dok je živjela s ljubavnicom Charlinom M. i dvoje djece.

Dječak koji danas živi kod udomiteljske obitelji morao se sam snalaziti, a od 2020. do 2022. jeo je kekse, konzerve i rajčice koje je krao sa susjedove terase.

Sada su u javnost isplivali novi detalji – Alexandra i Charlene su nekoliko godina prije nego što je ona napustila dijete osvojile novac na lutriji.

Godine 2017. odlučili su da žele zajedničko dijete te su tim novcem otišli u Španjolsku gdje su prošli tečaj umjetne oplodnje, prenose lokalni francuski mediji.

Prema riječima susjeda, preostali novac potrošili su na golemu televiziju, ali i vanjski bazen, koji je ostao ispred kuće para u Sireuilu, samo nekoliko kilometara od mjesta gdje je dječak ostao sam.

Kad je par dobio dijete, Alexandrin najmlađi sin se navodno počeo osjećati izopćenim iz obitelji jer je bio prisiljen spavati na madracu na podu.

Alexandra je svog najstarijeg sina, za kojeg se vjeruje da je imao 17 godina, rodila kada je imala 22 godine, a tadašnji suprug ostavio ju je nedugo nakon poroda. Vjeruje se da tinejdžer sada živi s ocem.

Na društvenim mrežama dijeli slike s partnericom
Četiri godine kasnije rodila je najmlađeg sina nakon navodne veze s drugim muškarcem dok je radio kao mehaničar.

Alexandra na društvenim mrežama dijeli slike sa svojom djecom, među kojima je i sin kojeg je ostavila samog u stanu.

Također dijeli fotografije s Charlene, a vjeruje se da su se njih dvoje vjenčali 2019. godine.

Par sada ima još troje djece, rekli su susjedi, od kojih je jedno rođeno umjetnom oplodnjom.

Ona je prošli tjedan osuđena na 18 mjeseci zatvora zbog napuštanja svog 9-godišnjeg djeteta.

Susjedi su pozvali policiju nakon što su uhvatili dječaka u krađi rajčica, kada se otkrilo da dječak živi sam.

Alexandra je na sudu tvrdila da je dobra majka i da je često s djetetom, no podaci s njezina mobitela govore suprotno – živjela je u kući ljubavnice nekoliko kilometara dalje.

Tužitelji su rekli da njene odjeće nije bilo ni u stanu u kojem je bio dječaknovizivot.net