Peđa Medenica konačno progovorio o aferi sa učesnicom Elite: Folker je bio kratak, ali jasan

Showbizz

Nakon što je Jovana Cvijanović javno iznela da je bila u aferi sa pevačem, sada se na ovu temu oglasio i pevač

Pevač Peđa Medenica nekoliko nedelja je u žiži interesovanja zbog navoda aktuelne učesnice rijalitija “Elita”, Jovane Cvijanović, da je bila u aferi sa njim.

Jovana je u više navrata isticala da je bila u emotivnoj vezi sa Peđom oko godinu dana. Zatim je pevač nakon godinu dana, Jovani navodno priznao da ima porodicu, zbog čega su morali da prekinu ljubavnu romansu.

Pevač je tim povodom odbio da se oglašava za medije, ali su ga novinari sreli na beogradskom aerodromu kada se vraćao sa nastupa. Iako je sve vreme bežao od kamera novinari su ipak uspeli da ga “nateraju” da prokomentariše navode Jovane Cvijanović.

– Šta ti misliš? Glupost teška, neću da komentarišem – rekao je kratko Peđa za “Blic”.

Nedavno se u emisiji “Pitanja gledalaca” voditelj Milan Milošević posvetio ovoj temi, te pitao Jovanu sve o odnosu sa pevačem, ali je spomenuo i njegovog kolegu, Mc Stojana.

– Da li si očekivala da se udaš za Peđu Medenicu? – glasilo je pitanje.

– Nisam, nisam razmišljala o tome, razmišljala sam da mi je trenutno lepo i to je to, imala sam 21 godinu – rekla je Jovana.

– Je l’ ti sa njim bilo najlepše? – upitao je Milan.

– Jeste, bio je najpažljiviji, sto puta sam rekla da je najbolji čovek kog sam upoznala – rekla je Jovana.

– Jovana, sa kim ti je bilo lepše sa Mc Stojanom ili Peđom? Ipak nama Peđa liči više na muškarčinu – glasilo je pitanje.

– Sa Peđom sam provela 3 godine, a sa Stojanom 3 i po meseca. Predaniji mi je bio Peđa, ali sa Stojanom sam planirala porodicu – rekla je Jovana.

– Koji je bio perverzniji? – upitao je Milan.

– Mc Stojan – rekla je Jovana.

– Jeste li imali odnos u autu? – upitao je Milan.

– Peđa je jako romantičan, nismo. Poljupci u zoru, kupanje u moru, vino belo, svega je bilo – rekla je Jovana, te dodala:

– Mc Stojanov omiljeni pevač je Oliver Dragojević, ali on je veliki narcis, ide na botoks na četiri dana, a kod frizera na dva dana, odnose smo imali uz njegove pesme.

(Telegraf.rs)