Sada je kraj! Sestra zadrugarke otkrila istinu o aferama sa poznatim muškarcima: “Istina je da je sve laž”

Showbizz

Kako je istakla Ivana Cvijanović, niko u porodici Jovanu ne podržava u pričanju laži, ali i da će zadrugarka morati da potvrdi da je sve lagala

Nakon iznetih šokantnih tvrdnji od učesnice “Elite”, Jovane Cvijanović na račun fudbalera, košarkaša i pevača, njena sestra, Ivana Cvijanović je rešila da stavi tačku.

Jovana je u nekoliko navrata pričala da je imala afere sa pevačima Peđom Medenicom i MC Stojanom, fudbalerima Andrijom Živkovićem i Urošem Račićem i košarkašem Nikolom Kalinićem.

Spisak je realno podugačak, a Ivana je sada konačno rešila da stane na kraj sestrinim lažima. Istakla je da je cela porodica besna na nju zbog svega izrečenih neistina u rijalitiju, a koje se tiču poznatih muškaraca.

Ivana je oštro osudila Jovanino ponašanje i otkrila kako je cela porodica šokirana stvarima koje je ona ispričala u rijalitiju, jer su to zapravo notorne laži.

– Nikolu Kalinića nikada nije upoznala. Ništa nisu imali. Oni čak ni brojeve telefona nisu razmenili. Sa Peđom Medenicom se poznaje iz kafane, ali dalje od toga ništa nije bilo. Sa Urošem Račićem se čula putem društvenih mreža. Čuli su se dok on nije bio u emotivnoj vezi sa pevačicom Emom Radujko. Sa Andrijom Živkovićem je imala nešto, čuli su de dok je on bio u Solunu, posle su se videli i u Nišu, on je tada bio slobodan, to je bilo 2021. Muž Helene Topalović je iz Loznice, ja ne znam zbog čega je ona njega i spomenula – rekla je Jovanina sestra.

Otkrila je da će i sama Cvijanovićeva morati da prizna da je slagala sve.

– Mi kao porodica smo šokirani i kivni na nju, jer ne znamo što ona iznosi sve ovo. Jedina istina je da ona nije imala ništa sa njima. Jovana kad bude izašla iz “Elite”, potvrdiće da nije imala ništa sa njima, jer je sve što je rekla velika laž. Niko od nas je ne podržava u iznošenju laži – zaključila je ona za “Pink.rs”.

Do danas se na ovu temu oglasio pravni zastupnik košarkaša Nikole Kalinića.

Jovana je tvrdila da je Nikola varao svoju suprugu s njom.

– U skladu sa navedenim, kao punomoćnik Nikole Kalinića, ovim putem demantujem nedavno objavljene informacije koje sugerišu da je Nikola Kalinić bio u vezi sa učesnicom rijalitija Jovanom Cvijanović.Ove tvrdnje su potpuno netačne, zbog čega želim jasno da istaknem da Nikola Kalinić nikada nije bio u emotivnoj ili bilo kakavoj drugoj vezi s pomenutom Jovanom Cvijanović, niti istu poznaje- piše u demantiju pravnog košarkaševog zastupnika, a prenosi “Kurir”.

(Telegraf.rs)