“NISMO SMELI ULICOM DA PROĐEMO U NOVIM PATIKAMA, OSTALI BI SMO BEZ NJIH” Dušica Jakovljević Progovorila O NAPADU Koje Je Doživela!

Showbizz

“NISMO SMELI ULICOM DA PROĐEMO U NOVIM PATIKAMA, OSTALI BI SMO BEZ NJIH” Dušica Jakovljević progovorila o NAPADU koje je doživela!

Dušica Jakovljević, otvorila je dušu o svom detinjstvu i odrastanju tokom devedesetih godina. Ona se tom prilikom prisetila kakav udarac je ona dobila braneći drugaricu.

-Trudim se da u ovim danima koji su bili prilično teški za sve nas da budem taj neki vesnik koji će reći da nije baš sve tako crno. Devedesetih su i te kako bila teška vremena, ulicom nisi mogao da prođeš ako imaš nove patike, a da ne ostaneš bez njih – rekla je Dušica za ”Whatzuuuup” emisiju i dodala:

-Imala sam jednu situaciju, ja sam sa Dorćola, išla sam na Palas u osnovnu školu. Ta dva kraja su bila posvađana, a ja sam se družila i sa društvom s Palasa i s Dorćola. Imala sam situaciju s devojčicom koja je bila razbijačica koja je tražila moju drugaricu, a naišla je na mene, pa sam ja dobila udarac. Nisam smela da priznam. Mama i tata me nisu udarili. Teško mi je bilo, ali sam odbranila drugaricu – otkrila je voditeljka.

Kurir.rs/ Alo