Majka zatekla modro dete kako plače: Dečak (11) joj otkrio pakao koji su mu priredili vršnjaci u Karlovcima

Region

Majka je za Telegraf napomenula i da ovo nije prvi put da njen sin trpi nasilje od istih dečaka, te da su je pre par meseci iz škole zvali zbog incidenta

Udarac ispod oka, a onda i u potiljak, ovakve povrede pretrpeo je dečak (11) iz Sremskih Karlovaca navodno, od strane svojih vršnjaka vraćajući iz škole. Ni sam ne zna zašto, a ni njegov drug nije ostao pošteđen. Majka A.Š. pretrnula je od straha, a kako za Telegraf tvrdi ovakvo nasilje ne dešava se prvi put.

Naime, A.Š. iz Sremskih Karlovaca 23. januara vratila se posla, dan je bio kao i svaki drugi, sve dok nije ušla u sobu svog sina i videla ga uplakanog na krevetu. Dečak je, kako je ispričala, u početku odbijao da govori, nije želeo da ražalosti svoju majku, ali na njeno insistiranje ispričao joj je horor kroz koji je prošao.

“On se u utorak vraćao sa drugom iz škole kada su ti problematični dečaci počeli da ih prate. Nakon toga prišli su mom sinu i zadali mu udarac ispod oka, posle par metara napali su i njegovog druga”, počela je svoju priču za Telegraf A. Š..

Kako tvrdi, njen sin uzeo je telefon kako bi snimio maltretiranje i imao dokaz kod sebe, međutim kada su dvojica dečaka shvatila šta on radi, navodno je dobio udarac u potiljak.

“Presavio se od bola i skoro ostao bez svesti, počeli su i da ga vređaju. Kada nam je sve ispričao odmah smo obavestili i školu i policiju”, navela je majka.

Ona je za Telegraf napomenula i da ovo nije prvi put da njen sin trpi nasilje od istih dečaka, te da su je pre par meseci iz škole zvali zbog incidenta.

“Pedagog me je zvao da dam izjavu, jer je jedan od tih dečaka napao moje dete i pocepao mu pantalone. A ni tu nije bio kraj, već je nastavio da ga zadirkuje i gurka”, otkrila je naša sagovornica.

Ipak ni nakon svega dečaka nisu ostavili na miru, kako Aleksandra tvrdi, počele su i jezive pretnje.

Ovaj slučaj, kako nam je i potvrđeno, prijavljen je policiji, a kasnije je prosleđen i tužilaštvu kao i centru za socijalni rad, međutim ruke su vezane jer su u pitanju maoletnici.

Ekipa Telegrafa kontaktirala je i OŠ u Sremskim Karlovcima koju pohađaju ova deca, ali nisu nam se javili do objavljivanja ovog teksta.

(Telegraf.rs)