Jezdić grad zamenio selom Zabrdica: Glumac napravio porodični raj za suprugu i decu, pokrenuo i biznis

Zanimljivosti

U okolini Valjeva glumac je stvorio pravi raj za oči, gde živi sa suprugom Sarom i njihovo četvoro dece

Popularni glumac Nenad Jezdić, je pre nekih pet godina odlučio da grad zameni selom, pa je u selu Zabrdica (okolina Valjeva), sagradio porodičnu kuću.

Glumac i njegova supruga Sara su jako mladi otpočeli bračni život, a danas imaju tri ćerke i sina.

Nenad nije napustio skroz dom u Zemunu, tamo odlazi kada ima poslovne obaveze. U pauzama između snimanja, vraća se u Kolubarski okrug, gde se bavi poljoprivrednim poslovima, ali Jezdić proizvodi i rakiju.

Ima svoj voćnjak, iz koga se ubiraju plodovi, kada za to dođe vreme, a koji se prevoze do glumčeve destilerije, gde nastaju šljivovica, dunja, viljamovka…

Glumac je inače odrastao u pomenutom selu, gde danas ima 20 hektara imanja, a ideja mu je da u biznis uključi svoje četvoro dece kako budu rasla, ukoliko i oni to budu želeli. Za održavanje voća, branje i sve što treba da se uradi na placu, “gazda Jezda”, kako ga zovu, angažuje seljane i vrlo je ponosan zbog toga.

– Ovde imam šansu da uradim nešto dragoceno za sve svoje. Ovo je sada moja potreba. Moram ovo da uradim zbog svoje porodice, ali i zbog ljudi iz ovog sela koji rade i koji će tek raditi kod mene i na radost njihove dece – rekao je glumac svojevremeno za medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nenad Jezdic (@nenad_jezdic1)

(Telegraf.rs)